Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ajánlanátok nekem valami jó...

Ajánlanátok nekem valami jó kis könyvet bármilyen műfajban? A lényeg hogy maradandó legyen.

Figyelt kérdés
Sajnos én kifogytam a könyvötletekből.. :( Köszönöm előre is!!
2011. ápr. 16. 06:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha jót akarsz szórakozni és tényleg kikapcsolódni, akkor Vavyan Fable könyvei. Magyar krimikből pedig Leslie L. Lawrence v. más néven Lőrincz L. László regényeit ajánlom.
2011. ápr. 17. 13:16
 12/12 Darcy01 ***** válasza:

Rám nagyon nagy hatással volt a Lányom nélkül soha című könyv, továbbá több olyan könyv, amely arab nők sorsát meséli el.

Azért fogott meg nagyon, mert egy európai ember számára egy vadidegen, ismeretlen világ, és mert igaz történeteket meséltek el.

Jean Sasson:A fátyol mögött, A hercegnő lányai, Királyi sivatag. Egy királyi családból származó arab nő története egészen a gyermekkorától kezdve.

2011. ápr. 18. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!