Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen táborokat ajánlanátok...

Milyen táborokat ajánlanátok 13-14 év fölött (az a lényeg, hogy ne 8 évesek alkossák a túlnyomó többséget)?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok, amiknek van értelme. Tehát...ne ilyen kézműves tábor, napközis vagy hasonlók...ja, és fontos, hogy debreceni vagyok, és a tábor időpontja augusztusra kell essen, mert akk nincs program a családdal:)

Azért kérdezem, mert mostanában eléggé befelé fordultam, mivel a legtöbben táborban vannak, alig van valaki, akit felhívhatnék, és strandra, meg ilyen....nos, néha azért jó lenne pár baráttal meglátogatni ezeket a helyeket:)

Meg egyre kevesebb az önbizalmam, és megígértem magamnak, hogy jövőre megváltozom, és csakis önmagamat fogom adni, meg hogy magabiztos leszek...Nagyon fontos lenne!!!

Oké, befejeztem a lelkirizsát, jöhetnek az ötletek:P

2010. júl. 8. 23:08
 1/8 anonim ***** válasza:
vallási tábor ? sok ifiúsági csoport rendez ilyet ! :) és nagyon jó hangulatúak tudnak lenni és nincs teleszórva bunkókkal :D
2010. júl. 13. 17:14
 2/8 anonim válasza:
koncentrációs tábort
2010. júl. 13. 17:29
 3/8 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak:...köszi, de azt hiszem azt én már lekéstem

Másodiknak: haha-.-

:P

2010. júl. 13. 17:53
 4/8 anonim ***** válasza:

lekésted ? tuti vannak még ilyenek augusztusba is :)

és hidd el nem kell nagyon vallásosnak lenned, hogy elmenj ilyen táborba...

2010. júl. 14. 12:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Tudom, de....az ilyen táborokban általában már kialakult egy közösség, mint itt nálunk is, ahol én lakom. Tehát ők már ismerik egymást nagyon, én meg félek hogy nem tudnék beilleszkedni. Más tábor azért lenne jó, mert ott még senki nem ismeri egymást annyira.
2010. júl. 14. 14:08
 6/8 anonim ***** válasza:

mondjuk igazad van ebbe :) és vlmi nyelvi tábor hm ? 2 legyet ütnél 1csapásra ! :D

hány éves is vagy ?

2010. júl. 14. 14:34
 7/8 A kérdező kommentje:
14..am gondolkoztam rajta, mert úgyis rá kell húzzak az angolra, vmi év eleji felmérő miatt, úgyhogy...de mire is gondoltál konkrétan?:P
2010. júl. 14. 14:38
 8/8 A kérdező kommentje:
ja, habár ez szőke kérdés volt, ne is foglalkozz vele:XĐ
2010. júl. 14. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!