Milyen táborokat ajánlanátok 13-14 év fölött (az a lényeg, hogy ne 8 évesek alkossák a túlnyomó többséget)?
Olyanokra gondolok, amiknek van értelme. Tehát...ne ilyen kézműves tábor, napközis vagy hasonlók...ja, és fontos, hogy debreceni vagyok, és a tábor időpontja augusztusra kell essen, mert akk nincs program a családdal:)
Azért kérdezem, mert mostanában eléggé befelé fordultam, mivel a legtöbben táborban vannak, alig van valaki, akit felhívhatnék, és strandra, meg ilyen....nos, néha azért jó lenne pár baráttal meglátogatni ezeket a helyeket:)
Meg egyre kevesebb az önbizalmam, és megígértem magamnak, hogy jövőre megváltozom, és csakis önmagamat fogom adni, meg hogy magabiztos leszek...Nagyon fontos lenne!!!
Oké, befejeztem a lelkirizsát, jöhetnek az ötletek:P
Első válaszolónak:...köszi, de azt hiszem azt én már lekéstem
Másodiknak: haha-.-
:P
lekésted ? tuti vannak még ilyenek augusztusba is :)
és hidd el nem kell nagyon vallásosnak lenned, hogy elmenj ilyen táborba...
mondjuk igazad van ebbe :) és vlmi nyelvi tábor hm ? 2 legyet ütnél 1csapásra ! :D
hány éves is vagy ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!