JÓ könyvek, amelyeket mostanában olvastál?
Figyelt kérdés
Lehet bármi... Majd válogatok:D A lényeg, hogy jó sokat írjatok.2011. ápr. 15. 18:36
11/17 A kérdező kommentje:
Köszi, megnézem majd mindet:)
2011. ápr. 16. 18:10
12/17 anonim válasza:
Jane Austen: Büszkeség és balítélet
Dan Brown: A Da Vinci-kód, Angyalok és démonok, A megtévesztés foka
Polly Shulman: Rajongás
Böszörményi Gyula: 9, 8, 7 ; 6, 5, 4 ; 3, 2, 1
15/17 anonim válasza:
Hát én most a Háború és békét olvasom (Tolsztoj), nagyon tetszik! De előtte olvastam Philip K. Dick - Ember a fellegvárban, Bernhard Schlink - A felolvasó
16/17 anonim válasza:
Robert Merle : Malevil.
(nagyon jó..Egy atomháború utáni életről szól egy francia kisvárosban.A történet maga a teljes pusztulás utáni életről szól)
17/17 anonim válasza:
nem vagyok nagy "könyves" de nekem nagyon tetszik A kék delfinek szigete , meg esetleg(de ez nem biztos hogy tetszik,mondjuk nem tudhatom ) de talán a True Blood sorozat,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!