JÓ könyvek, amelyeket mostanában olvastál?
Én mostanában a Rejtő-könyvekre kattantam rá. Szerintem ez izgalmas olvasmány bárkinek. Pl. Vesztegzár a Grand Hotelben, Szőke ciklon, Az elátkozott part, és a többi.
Jó olvasást! :)
Stephen King:Cujo;
Alkonyat,Újhold,Napfogyatkozás...
Rosszcsont Peti sorozat...
Jonathan Stroud- A szamarkandi amulett
A gólem szeme
Ptolemaiosz kapuja
Letehetetlen trilógia, nem győzöm dicsérni.
Daniel Wallace: Mr. Sebastian és a Fekete Mágus - tényleg jó első ránézésre nem gondolnád de ahogy elérsz a könyv feléhez lehetetlen abbahagyni!
J.R.R. Tolkien: A Gyűrűk Ura mindhárom kötetét 1más után
Kn Follett:
1. A katedrális
2. Az idők végezetéig
Félelmetesen jó könyvek, a világ egyik legjobbjai és legizgalmasabbjai.
Arthur Golden: Egy gésa emlékiratai
Nagyon szép és elgondolkodtató olvasmány, ha a kicsit mélyrehatóbbakat szereted, akkor ennél nem is találhatnál jobbat.
Maria Gripe: Agnes Cecilia
Nagyon szép és izgalmas könyv, néha fölgyorsul a szíved olvasás közben, néha sírsz rajta, de néha kicsit meg is döbbensz vagy megijedsz... de egyet nem tudsz: letenni!
Nekem eddig ezek a könyvek tetszettek a legjobban, amiket elolvastam. Én sem vagyok oda az ilyen természetfeletti dolgokért, sokkal inkább az ilyen kicsit elgondolkodtatóbb, nyomot hagyóbb könyveket szeretem.
Remélem, adtam jó ötletet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!