Mi a véleményetek D. Preston és L. Child írópáros könyveiről?
Az, hogy KIRÁLYAK! Sajnos kevesen olvassák a könyveiket (magyarországon, annyira nem kevesen, de nem is olyan nagyon híres) de én mindet nagyon szeretem! Olvastam a Kénköves poklot, a Halál táncát, Elátkozott völgy, Titkok háza, Sötétség kereke, Megtalált ereklye, Ereklytartó, Csendélet varjakkal, Az eltűnt város:) Sajnos a két legújabb könyvükhöz még nem jutottam hozzá, de az is hamarosan meglesz:)
Igen, én is nagyon szeretem a szereplőket, ugye Pendergast a favorit, Smithback és D'Agosta is nagyon jó:) Valamint Nora Kelly-t és Laura hadnagyot is szeretem:)
Olvasd tovább mert JÓK:P
De jó hogy végre valaki mást is hallok hogy szeretik ezeket a könyveket :)
egyébként én megvettem a temetői táncot (azt hiszem ez az egyik legújabb), de a másik az melyik? egyébként olvastad miről szől a temetői tánc? az eleje nagyon rossz a számomra....most nem lövöm le a poént de szerintem neked is az lesz... :(
jah, olvastam a tartalmát... áú... amikor megtudtam, hú ne tudd meg, hogy kiakadtam...
hát, megvenni sajnos nem tudom, ugyh vagy könyvtár, vagy letöltés...
a másik címe: Halálos kísérlet
itt olvashatsz róla bővebben: [link]
nem tudom, h ez Pendergast könyv e... de szerintem nem:(
de attól még izgalmas lehet:)
múltkori vagyok...
Ésss itt a legújabb könyvük!!!:)
A címe: Lázálom
Most adták ki, a könyvhéten láttam, teljesen új!
De jóóó!!!
Wáá...tök jó a téma, annyira szeretem amikor Pendergast van a központban :) Akkora egy zseniális ember, hogy az hihetetlen ... :)
Köszönöm hogy szóltál :)
Szívesen:)
Én arra lennék kíváncsi, hogy időben hova tartozik ez a könyv... úgy értem, még a Sötétség kereke előtt, vagy mikor? Mert ugye a múltkori, Ereklyetartó a legkorábbi, pedig azt is csak később adták ki...
Olvastam tőlük:
-A megtalált ereklye
-Az ereklyetartó
-Titkok háza
-Csendélet varjakkal
-Kénköves pokol
-Lázálom
Viszont nem értem Pendergast és Constance Green kapcsolatát, lehet azért mert a könyveket nagy időközökkel olvastam. Hol találkoznak, ki ez a lány?
Maga a sorozat hihetetlenül jó, és az egyik könyv meg is lett filmesítve "A Bestia" címmel, bár Pendergast a filmben nincs jelen, és nem is említik :P
Utolsó válaszadó: Én azóta szinte mindegyik megjelent Pendergastos könyvet olvastam, és a legújabb a Két sír című kötet a Helen-trilógia lezáró része. Ebben elmagyarázza a Constance-Pendergast kapcsolatot, és sok mindenre fény derül.
Le is írhatom, de szerintem izgalamasabb lesz ha a könyvet olvasod majd :)
A Bestia című filmet még nem láttam viszont meg fogom nézni, köszi hogy ajánlottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!