Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Írni akarok egy történetet...

Írni akarok egy történetet Hitlerről, említsem a nevét?

Figyelt kérdés

Gyakran írogatok történeteket egy oldalra. Mostanában kitaláltam egy olyan történetet, ami arról szól, hogy van egy 15 éves szűz zsidó lány, akit bezártak a második világháború idején a koncentrációs táborba(még nem ismerem annyira a történelmet, majd jobban fogok róla olvasni..), és őt Hitler kifejezetten sebezhetőnek és gyengének tartotta, ezért szinte minden este este megerőszakolta a lányt de aztán az érzelmek..

Elég betegen hangzik tudom, nem is véleményt szeretnék.: D

Csak a névvel vagyok bajban. Hívjam egyszerűen Hitlernek? De ha átnevezem, akkor egy egészen más háttér kéne...tanácstalan vagyok.

2011. ápr. 6. 19:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
:) MSN-em nincs, az e-mail címemet pedig csak sulis dolgokra használom. Bár tervben van, hogy csinálok a freemailes e-mail címet, ahol írásra használom. Szóval nemsokára kész lesz, majd elküldöm privátban! :)
2011. ápr. 6. 20:24
 12/13 anonim ***** válasza:
írtam! Amúgy te hány éves vagy? :)
2011. ápr. 6. 20:33
 13/13 anonim ***** válasza:

Az ötlet nem rossz, és nyomom az előttem szólónak a zöldmancsot, csak okosat mondott. De nagyon vigyázz! Hitlertől óva intelek, sőt szinte minden ilyen náci tábornoktól. Ne feledd, ők állatoknak nevezték a zsidókat, alacsonyabb rendűnek, halomra gyilkolták őket. Szerintem egy náci tábornok vagy katona, bárki aki egyet értett ezekkel az eszmékkel, inkább kizsigerelte volna magát, minthogy egy zsidó lányhoz nyúljon. Egyerűbben: te sem közösülnél kutyákkal - ez a náciknak ilyen lehetett.

Kérdés: lány vagy? Ha igen, akkor biztos el tudod képzelni, hogy milyen lehet egy nőnek az, hogy megerőszakolja őt egy katona, aki egy órával előtte gázkamrába csukta a családját. Nem túl romantikus, nem hiszem hogy beleesne. Én elhagynám az erőszakot, hiába jó pasi a katona, meg a szíve mélyén rendes, ha egy szigorúan vallásos, 15 éves lányt, akinek halomra gyilkolják a szeretteit megerőszakol, attól a csaj nm fog elolvadni. Kicsit még bogozgatnám a helyedben. És nézz meg pár nácis filmet, olvass utána, kicsit éld bele magad abba a korba. Mit érezhetett az a szerencsétlen 15 éves zsidó lány??? Nézd meg pl. A csíkos pizsamás fiút, Frank Anna naplóját, stb...

Persze ez a te történeted, én sem befolyásolni akarlak, ez csak jó tanács, amit én is elfogadnék. De tényleg, hány éves vagy?

A történethez meg sok sikert kívánok!

2011. ápr. 7. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!