Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Írni akarok egy történetet...

Írni akarok egy történetet Hitlerről, említsem a nevét?

Figyelt kérdés

Gyakran írogatok történeteket egy oldalra. Mostanában kitaláltam egy olyan történetet, ami arról szól, hogy van egy 15 éves szűz zsidó lány, akit bezártak a második világháború idején a koncentrációs táborba(még nem ismerem annyira a történelmet, majd jobban fogok róla olvasni..), és őt Hitler kifejezetten sebezhetőnek és gyengének tartotta, ezért szinte minden este este megerőszakolta a lányt de aztán az érzelmek..

Elég betegen hangzik tudom, nem is véleményt szeretnék.: D

Csak a névvel vagyok bajban. Hívjam egyszerűen Hitlernek? De ha átnevezem, akkor egy egészen más háttér kéne...tanácstalan vagyok.

2011. ápr. 6. 19:31
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Hitler egyébként ehhez tökéletes alany. Híres, félelmetes nagy diktátor, aki bármelyik percben megölhet.
2011. ápr. 6. 19:34
 2/13 anonim ***** válasza:
Az, hogy Hitler beleszeret egy zsidó lányba nekem kicsit irreális.. tudom, ez egy kitaláció, de lehet, hogy inkább egy főtábornok legyen a férfi, egy fiktív személy, akit kicsit Hitler sémájára építesz. neked is sokkal könnyebb dolgod lesz, hiszen az emberek nem kötnek bele pl, hogy: Hitler ezt, meg ezt biztos nem csinálta stb... De, ha ragaszkodsz hozzá, akkor hívd Führer-nek ....
2011. ápr. 6. 19:43
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi:)Igazad van.
2011. ápr. 6. 19:45
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Az első vagyok! :) csak azért írtam, hogy találj ki egy fiktív személyt, mivel én is írok, és, ha egy ismert személy a szereplő, meg kell felelned a körülötte kialakított "összképnek". nem írhatsz olyat róla, melyről tudjuk, hogy sosem tette volna meg, még ha ez csak egy fiktiv sztori is. ha saját szereplőd van, aki a történet világában szintén híres, mondjuk hitler után a második ember, őt emlegetik a Führer utófjának, Hitler úgymond fiának fogadta, így a fiú átvette/ belé nevelték azokat az elveket, melyeket Hitler istenít. A férfit kihelyezték a koncentrációs táborba stb...

Bár egy valamit megjegyeznék: az, hogy a lányt többször is megerőszakolja, és utána szerelmesek lesznek.. hát.. A megerőszakolt nők hatalmas lelki sérelmeket szenvednek. Teljesen magukba fordulnak, nem tudnak férfire nézni, így nagyobb az esélye, hogy meghal. Nem is beszélve arról, hogy a haláltáborokban a nőket és gyerekeket gázkamrákba csukták... találj ki valamit, hogy a lányt miért emelik ki - mondjuk a fiút megfog valami a lányban és ágyasának kéreti, holott csak elméletben erőszakol, de ez kiderülhet a mű végén is... tehát azokat az estéket, melyeket együtt töltenek, mások/ a katonák közötti pletykák alapján meséled el, úgy, hogy az olvasó azt hidje, a férfi tényleg megerőszakolta, de mondjuk a végére a hatalmas forfulat, hogy mégsem.

nem kötelező megváltoztatnod, csupán azért írom le ezeket, mert hiába kitalált egy történet, ragaszkodnia kell az élet által írt szabályokhoz, hogy az olvasó elhiggye valóságalapját! :D

Sok sikert - a zöld kezet megköszönöm!

2011. ápr. 6. 19:53
 5/13 anonim ***** válasza:
na, most látom, hogy elírtam! :D Higgye
2011. ápr. 6. 19:56
 6/13 A kérdező kommentje:
Ahw, köszönöm!:D igazából cska egy bökkenő van, Hogy ragaszkodom ahhoz, hogy részletezzem a szexet:D
2011. ápr. 6. 20:04
 7/13 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz természetesen:D
2011. ápr. 6. 20:04
 8/13 anonim ***** válasza:
megin tén! :) Egy jó író talál kiutat! Mondjuk a fiú elmeséli a katonéknak az ő szemszőgéből (a kitalált szexet), a lány pedig egy szimpatizálónak, aki az saját szemszögéből, hogy mennyire fájt stb.. stb... mondjuk esténként leülnek a tisztek és összerakják maguktól a szexjelenetet és egymásnak mesélik, nagyon részletesen.. csak kibúvót kell találni! :)
2011. ápr. 6. 20:08
 9/13 anonim ***** válasza:
még valami: természetesen ez a te könyved és mindent úgy írsz meg, ahogy neked tetszik! Itt csak ötleteket adunk! :)
2011. ápr. 6. 20:10
 10/13 A kérdező kommentje:
Oh, tényleg nagyon sokat segítettél:D:) Köszönöm. esetleg egy e-mail címet kaphatok, vagy egy msn címet, ha kérdésem lenne?
2011. ápr. 6. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!