Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a kedvenc könyved?

Mi a kedvenc könyved?

Figyelt kérdés

Ugy is kérdezhetném, mit ajánlanátok, ami biztosan nagyon lekötne?

Nincs műfaji megkötés, mindenevő vagyok.

2011. ápr. 6. 15:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Jackie Collins, Sidney Sheldon és Tasmina Perry a kedvenceim. De ezen kívül szeretem még az önéletrajzokat is, főleg az arab nőkről szólókat.
2011. ápr. 12. 12:14
 12/19 anonim válasza:

Nalini Singh - Angyalvér, angyalcsók, vonzódás

Richelle Mead - Vámpirakadémia sorozat

J.R.Ward - Fekete tőr testvériség :)

2011. ápr. 16. 19:21
 13/19 anonim válasza:

Cathy könyve, Trendvadász (igen,a címe alapján énsem vettem volna a kezembe,de nem ilyen tinilányos romantikus regény), Jane Eyre, 10 kicsi néger, Kés a zajban (trilógia), Csúfok (szintén trilógia), A kisherceg (Ezt semmiképp ne hagyd ki ,nagyon szép,aranyos történet..Bár gondolom,már olvastad:))

fuh,ha eszembe jut még valami,amit régebben olvastam,majdmég leírom(:

2011. ápr. 19. 22:14
 14/19 anonim válasza:

még uccsó vagyok..

Füves Füzet, elég érdekes könyv, van benne néhány furcsa rész, elég jó könyv, izgalmas.:))

2011. ápr. 19. 22:18
 15/19 anonim válasza:

(még mindig énvok,bocs a sok kommentért,cs így egyesével jutnak eszembe a könyvek:S xd)

Philip Beard:Dear Zoe

nagyon jó könyv, komoly, kicsit megható is...szeptember 11-ről szól,de nem *azt* a balesetet gyászolják..najó, többet nem mondok,mertmég lehet kiolvasod ,nemlövöm le. C:

2011. ápr. 19. 22:28
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok ötletet. Nem gond, hogy többször írtál. Érdekes könyveket írtál. Egy részét már valóban olvastam, de a többségét még nem.
2011. ápr. 20. 11:17
 17/19 anonim ***** válasza:

Lucy Maud Montgomery: Anne otthonra talál és további kötetei. Nekem nagyon bejöttek, humoros, tanulságos, többedjére is élvezetes (bár én alapból ilyen "többször is elolvasom ugyanazt" típus vagyok).

Ilyen volt még a Harry Potter sorozat. Lehet hülyének nézni, de az elsőt minimum 11-szer olvastam, azóta nem számolom:)

Aztán krimik közül Agatha Christie, de szeretem Horowitzot is, ő ilyen tinikrimiket ír.

Magyarok közül Leiner Laura Szent Johanna Gimi sorozata nagy kedvencem, rengeteget röhögtem rajta:)

Ezen kívül Boszörményi Gyula könyvei (én Az elveszett történetet és folytatásait olvastam), de igazából az összes könyvet ajánlanám, ami a Könyvmolyképző kiadásában jelent meg. Örök kedvencek Berkes Péter könyvei (Az öreg bánya titka, Utánam srácok), Csukás művei (Keménykalap és krumpliorr, Nyár a szigeten, Vakáció a halott utcában), valamint a Titkozatos kecskebak, akinek a szerzője hirtelen nem jut eszembe, talán Kemény Dezső. Mindenesetre érdekes bűnügyi történeteket mesél el.

Na én ennyit írtam, igazából nem tudom hány éves vagy, így lehet, hogy az egész semmit sem ért. 17/l:)

2011. ápr. 23. 00:25
 18/19 anonim ***** válasza:

Lehet hogy a kommentjeidben már írtad de azokat nem olvastam el, ezért nem tudom hány éves vagy, milyen korosztály.

Jane Austen magánélete/naplója kortalan, nagyon jóó érdemes elolvasni.Tulajdon képpen életrajzi regény , de eggyáltalán nem unalmas, és egy szerelmi szál is bele van szőve.Ha olvastad már a jane Austen könyveket, akkor felfedezhetsz benne ismerős részeket :)

2011. ápr. 26. 21:25
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötleteket. 29 vagyok. Nagy részét már olvastam az általad írt könyveknek, de van közte olyan, ami felkeltette az érdeklődésem. Listára felvéve :D.

Jane Austen... Olvastam a néhányat a könyvei közül (2-t), de nekem nagyon vontatottnak tűntek, az életrajza lehet, hogy jobb, megpróbálkozok vele.

2011. ápr. 27. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!