Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet ajánlotok?

Milyen könyvet ajánlotok?

Figyelt kérdés

Főleg a fantasy könyveket szeretem. Nemrég olvastam Az éjszaka háza könyvsorozatot, olvastam a twilight sagat, az ördögi angyalokat,a vámpírnaplókat, a csontvárost, az eragont és a burkot. Ezek nagyon tetszettek, Valami hasonlót keresek.

Előre is köszi a segítséget! :)

2011. ápr. 3. 20:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ha fantasy akkor a gyűrűk ura.
2011. ápr. 3. 20:18
 2/12 anonim ***** válasza:

látom, nagy vámpír fan vagy, és nem olvastad a Vámpírkrónikákat?? Az a legnagyobb:D Pedig én nem is szoktam vámpírkönyveket olvasni, de Anna Rice-t nagyon szeretem.

Ott van még Meyertől a Burok (az is tetszett, más mint a Twilight), A köddé váltak Michael Granttől, több most nem jut eszembe:)

2011. ápr. 4. 07:01
 3/12 anonim ***** válasza:

Ha azok amiket írtál, akkor tetszeni fog a Félúton a sírhoz is, ennek van már két folytatása is.

Nem régen olvastam el az Ördög szolgálatábant, nagyon jó volt, csak a végén derítettem ki hogy van több része is csak angolul. :S

És még a Vámpírakadémia is jó, de tévesszen meg, nem olyan mint az éjszaka háza. Mondjuk én azt még csak a kiválasztottig olvastam. :D

2011. ápr. 4. 09:59
 4/12 anonim ***** válasza:

Eragon sorozat többi része /Elsőszülött, Brisingr/

Az utolsó egyszarvú

Narnia krónikái

A nőstényoroszlán éneke sorozat

Darren Shan vámpírsorozat

stb

2011. ápr. 4. 16:18
 5/12 anonim ***** válasza:

Az utóbbi pár év legjobb fantasy könyve amit olvastam... Brent Weeks - Árnyak útján

Már tűkön ülve várom a második részt, amit a Könyvhétre ígértek. Amúgy összesen 3 részes.

[link]

2011. ápr. 4. 17:10
 6/12 anonim ***** válasza:
Jonathan Stroud: Bartimaeus Trilógia
2011. ápr. 4. 17:31
 7/12 anonim válasza:
Szia! Ajánlanám a Harry Potter könyvsorozatot. Én imádom és már a 4. részénél járok. Remélem tudtam segíteni.
2011. ápr. 7. 16:11
 8/12 anonim ***** válasza:

Claudia Gray - Örökéj,Nézz az égre, Homokóra- eddig ennyi része jelent meg

Alyson Noel - Mindörökké, Kék hold, Árnyvidék - ennek is lesz még folytatása

Libba Bray - Rettentő gyönyörűség, Lázadó angyalok, Távoli édes dolog

Becca Fitzpatrick - Csitt Csitt - még csak ez jelent meg magyarul de lesz több része

A Harry Pottert én is ajánlom nagyon jó

2011. ápr. 7. 17:50
 9/12 anonim válasza:
Robert Merle könyvei.
2011. ápr. 8. 09:23
 10/12 chole.anderson válasza:

Én is ezeket ajánlanám:

Örök éj, Hamuváros, -nemsoká jön a 3. az Üvegváros-, én is ajánlom a Harry Potter sorozatot, Csitt csitt, Köddé váltak, (Ezek a Blue Moon, meg a többi nekem nem tetszett...) Vámpírakadémia, Gyűrűk ura... Ilyesmik. Én is nagy Fantasy rajongó vagyok, de több most nem jut eszembe :)

2011. ápr. 8. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!