Milyen könyvet ajánlotok?
Főleg a fantasy könyveket szeretem. Nemrég olvastam Az éjszaka háza könyvsorozatot, olvastam a twilight sagat, az ördögi angyalokat,a vámpírnaplókat, a csontvárost, az eragont és a burkot. Ezek nagyon tetszettek, Valami hasonlót keresek.
Előre is köszi a segítséget! :)
látom, nagy vámpír fan vagy, és nem olvastad a Vámpírkrónikákat?? Az a legnagyobb:D Pedig én nem is szoktam vámpírkönyveket olvasni, de Anna Rice-t nagyon szeretem.
Ott van még Meyertől a Burok (az is tetszett, más mint a Twilight), A köddé váltak Michael Granttől, több most nem jut eszembe:)
Ha azok amiket írtál, akkor tetszeni fog a Félúton a sírhoz is, ennek van már két folytatása is.
Nem régen olvastam el az Ördög szolgálatábant, nagyon jó volt, csak a végén derítettem ki hogy van több része is csak angolul. :S
És még a Vámpírakadémia is jó, de tévesszen meg, nem olyan mint az éjszaka háza. Mondjuk én azt még csak a kiválasztottig olvastam. :D
Eragon sorozat többi része /Elsőszülött, Brisingr/
Az utolsó egyszarvú
Narnia krónikái
A nőstényoroszlán éneke sorozat
Darren Shan vámpírsorozat
stb
Az utóbbi pár év legjobb fantasy könyve amit olvastam... Brent Weeks - Árnyak útján
Már tűkön ülve várom a második részt, amit a Könyvhétre ígértek. Amúgy összesen 3 részes.
Claudia Gray - Örökéj,Nézz az égre, Homokóra- eddig ennyi része jelent meg
Alyson Noel - Mindörökké, Kék hold, Árnyvidék - ennek is lesz még folytatása
Libba Bray - Rettentő gyönyörűség, Lázadó angyalok, Távoli édes dolog
Becca Fitzpatrick - Csitt Csitt - még csak ez jelent meg magyarul de lesz több része
A Harry Pottert én is ajánlom nagyon jó
Én is ezeket ajánlanám:
Örök éj, Hamuváros, -nemsoká jön a 3. az Üvegváros-, én is ajánlom a Harry Potter sorozatot, Csitt csitt, Köddé váltak, (Ezek a Blue Moon, meg a többi nekem nem tetszett...) Vámpírakadémia, Gyűrűk ura... Ilyesmik. Én is nagy Fantasy rajongó vagyok, de több most nem jut eszembe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!