Hogy tudom tanulásra jól beosztani az időmet?
Figyelt kérdés
Bármikor elkezdek tanulni valahogy nem tudok oda figyelni.És elhúzom. Egy 2 órás tanulást képes vagyok egy egész hétvégére elhúzni. És arra amit szeretek soha nem jutt idő. Pl.:zongora,rajz,mozgás.Arra vagyok kiváncsi hog másnak is van,volt e ilyen problépálya és hogy tudot úrá lenni rajta.2011. márc. 29. 11:43
1/3 anonim válasza:
Nekem állandóan ez volt a fősulin. Ezután találtam ki azt, hogy megtanulok gyorsan tanulni és minden a végére halogatok, de akkor iszonyatos intenzitással. 1 literes kiszerelésbe vettem az energiaitalokat:) Egyébként nagyon jól működött a dolog.
2/3 anonim válasza:
én is így vok( 7 éve zongorázok , egész jól rajzolok , 4 éve gitározok)és velem is ez volt.én úgy csiánálom , hogy hangosan tanulok . és közbe nézegetek képeket(pl bioszból ha egy állatot vesztek nézz róla képeket, és miko doga van akkor gondolj a képre és eszedbe fognak jutni a dolgok.)a hangosan tanulást gondolom nem kell magyarázni.
félévkor 7.be 4 4-esemvolt összesen a többi jegyem mind ötös(má mint a félévi bizonyítványba)
3/3 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy vasárnap még csinálok valamit (lehetőleg kinn) olyan 2ig, és onantol kezdve beosztom az időm úgy hogy 45perc tanulás, 15perc gépezés (attól függ mennyit kell) és így nem megy az agyamra...bár mostanába kevesebb a kitartásom, pedig nyakamon az érettségi:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!