King, Rice, Fable, néha még Leslie L. Lawrence is ha olyanom van. Imádom a 10-16 éves korosztálynak szóló könyveket (Emlékek őre, Bradley az osztály réme, Macskák társasága, Chrestomanci krónikák). Fantasztikus a 22-es csapdája, nagyon tetszett az Iskola a határon, a Nadja (André Breton). Versek, régi fantasyk és sci-fi, újak. De elolvasok bármit ami megtetszik, legyen az divatos bestseller, vagy ismeretlen szerző egyetlen műve többszáz évvel ezelőttről.
2009. febr. 20. 15:12
12/20 anonim válasza:
Nem mondod?!? én ezek le sem mertem írni féltem hülyének néztek! A Bradley az osztály réme :o) Hatalmas! De a legjobb az emlékek őre!!!!!! Az az egyik kedvencem. Már 4. nyelven olvasom :o)
2009. febr. 20. 16:01
13/20 anonim válasza:
Fantasy és finn írók könyvei.
2009. febr. 22. 17:10
14/20 anonim válasza:
Ide szinte mindenki aki írt 20 fölött van..de szerintem attól én is írhatok(12)
Én szeretem a Meg Cabot illetve a Babay Bernadette könyveket(lányregények).(:
2009. febr. 23. 16:16
15/20 anonim válasza:
nagykedvencem Szerb Antal, Kosztolány - neki verseit is imádom, de verseit Tóth Árpádnak, Csokonainak.. Móricz is jól írt nagyon,bár ő néha nekem sok.. meg persze Philip K Dick, wuhuuu, a halál labirintusa valami félelmetesen jó tőle! meg Jonathan Stroud is nagyon tetszetős :)
hú amúgy a vígszínházban van egy nagyon jó kosztolányi est... lesz még egy előadás máriusban, Fesztbaum Béla csinálja... ha vkit érdekel picit is sztem nagyonnagyon megéri elmenni...:O
2009. febr. 24. 22:27
16/20 anonim válasza:
12éves korosztálynak szerintem Meg Cabot az egyik legjobb író. Én 12-13évesen talán az összes könyvét kiolvastam:)
Szerintem nem ciki az olvasás... sőt:)
Különben minden téma, ami életszerű, de a másik végletet is szeretem: Az elvont, valóságtól elrugaszkodottat
2009. febr. 25. 22:27
17/20 anonim válasza:
Nekem Wass Albert könyvei tetszenek. Tiszta, őszinte és megrázó. Nem akarja megváltani a világot, de nagyon jól a dolgok mögé lát. Nem sok olyan író van, aki ennyire emberien tud gondolkodni.
2009. febr. 27. 19:43
18/20 anonim válasza:
Kafkát olvastam nemrég, legutóbb (tegnap) Sánta Ferencet, Dosztojevszkit szoktam még, meg a tananyagomat. pl szervetlen kémiát azt is nemrég.
2009. márc. 22. 00:26
19/20 anonim válasza:
Jókai Mór minden mennyiségben. Megunhatatlan. Óriási életmű.
2009. ápr. 7. 02:26
20/20 anonim válasza:
krimi (pl. Tara Moss - Fétis)
pszichothriller (pl. Sebastian Fitzek - A Terápia)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!