Milyen könyvet szerettek olvasni?
A Stephen King könyveket szeretem, és a krimiket.
21/l
* 19. 04 -es voltam
AM. még annyit h szerintem a könyvírás kezd ilyen menő trendi dolognak számítani, ami nagyon groteszk, mindenkis "celeb" könyvet ír a mocskos kis dolgairól, és eladja darabját 5000-ért és ő mekkora kulturális személy, hát na nemár. az értékes könyvek már nem is számítanak, sőt a mai fiatalság számára ciki ha olvasol. Ez gáz.
Émi
igazad van
nem értem miért lenne az ciki h. olvasol?
engem is mindig ezzel piszkálnak h. mi az h. olvasol?
hát igen ebben a mai világban már nekik csak a TV bámulása jelent örömet...nekem meg a könyvek olvasása:)
Vavyan Fable a nagy kedvencem. Most pl Csernus : A Nő című könyvét kezdtem el, egész érdekes. Meg van egy testbeszédes könyvem, azt is szeretem, sok mindenre felhívta a figyelmem.
A lényeg amúgy, hogy az író stílus tetsszen.
Vámos Miklós könyveket szeretem és egyébként az írásait minden mennyiségben :o)
Azon túl minden ami nem felkapott szép irodalom, de valami mondandója van.
Pl. pár éve olvastam egy szép irodalmi könyvet (sajnos nem emlékszem a címére). De egy angliai nő a saját történetét írta le,( akinek meg volt szabva, hogy kihez kell férjhez menjen, mik a feleség feladatai, többek között szexuális téren és ez micsoda rossz dolog...meglehetősen részletes...) még az 1840-es évekből, mikor a férje katona és Afrikába küldik ki "helytartónak"... odaérkezéskor megtámadják őket a benszülöttek, a nőci elájul, s mikor felébred egy kunyhóban van... S innen indul a tröténet, hogy a benszülöttek Őt hogy kezelik. Gyakorlatilag az egész egy szexuális jellegű regény hihetetlen részletességgel. 30 oldalán többet nem lehet belőle egyszerre olvasni, mert utána emészteni kell.... De ez a szép benne....
De amúgy mindent elolvasok. Az szoktam mondani: " A könyvek prostituáltja vagyok..." :o)))
Csak fantasi ne legyen.
A kedvencek meg a kedvencek. VÁMOS MIKLÓS!!!!!!! :o)))) (l)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!