Milyen fantasy könyvet ajánlotok?
Figyelt kérdés
Eddig Tolkien könyveket és az Eragonokat olvastam, mind nagyon tetszett, de milyen jók vannak még?2011. márc. 2. 17:03
1/8 anonim válasza:
Azok nekem is nagyon tetszettek.
Olvastad már a Silvana de Mari: Az utolsó tünde című könyvet, vagy Brandon Sanderson: Elantris?
2/8 A kérdező kommentje:
Még egyiket sem
2011. márc. 2. 18:49
3/8 anonim válasza:
G.R.R.Martin: Tűz és jég dala ciklus
Steven Erikson: A Malazai Bukottak Könyvének regéje
Ezeket éri meg szerintem elolvasni. Azonban készülj fel hogy Eragon kategóriájánál egy "picit" magasabb színvonalon készültek. Szóval ha ponyvát akarsz ne ezeket keresd.
4/8 A kérdező kommentje:
Minél jöbb könyveket keresek
2011. márc. 2. 19:21
5/8 A kérdező kommentje:
jobb*
2011. márc. 2. 19:21
6/8 anonim válasza:
Neil Gaiman : Sosehol
Neil Gaiman : Tükör és Füst (novellák)
7/8 anonim válasza:
Szia. Nem tudom hány éves vagy, de ha már elmúltál legalább 16 akkor mindenképp olvasd el Darren könyveit. Én hatalmas fantazy rajongó vagyok, és már rengeteg könyvet olvastam, de olyan jót mint a démonvilág sorozat még soha.Mindenkinek ajánlom!
8/8 anonim válasza:
Jonathan Stroud Bartimaeus trilógiája, valami angyali teremtés fellőtte ide is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__1585279-h..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!