A Battle Royale igaz történet alapján készült?
Figyelt kérdés
Ne nevessetek ki! De ez elgondolkoztatott :S Érdekelne, mert eléggé ellenezték mindenhol, meg a filmet is sok helyen betiltották...2009. febr. 15. 22:56
1/8 anonim válasza:
Én nehezen tudnám elképzelni.A sztori helyszíne (Oki isl.) mindenesetre valós hely,létezik.
2/8 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy igaz történet.Azt hiszem,hogy a könyv hátulján írják is,de nem biztos.
4/8 anonim válasza:
a történet nem valós eseményen alapul.
5/8 anonim válasza:
Szerintem valamilyen szinten igaz történet..persze szépen kivan színezve. De szerintem van valóság alapja.
7/8 anonim válasza:
Írják több helyen is, hogy NEM valós történet. Kitalált nevek, történet...
Azért tiltották be és ellenezték, mert nagyon súlyos dolgokat részleteznek.
A nevek japánul vannak.
8/8 anonim válasza:
Az elején van ha jól emlékszem, h a BR ilyen birkózás, h aki marad a végén az nyer. Szerintem ezt gondolta tovább az író és kész.
Amúgy cseszett hatalmas könyv.(Y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!