Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hol találok és milyet?

Hol találok és milyet?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretek mangár rajzolni de sajnos a neten nincs túl sok dolog erről. Engem első sorban ezzel kapcsolatos könyvek érdekelnek.
2011. febr. 20. 21:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Pesten a Nyugatinál lévő Alexandrában láttam ilyen könyvet 1 éve. Ott volt a mangák mellett. Ne kérdezd a címét, nem jegyeztem meg. Egy barátnőmnek kerestem ajándékba mangát, akkor láttam meg :) (Ő is szeretne mangát rajzolni.) DVD vagy CD is volt hozzá, manga rajzoló programmal. Azt hiszem, 5000 Ft körült mozgott az ára, de ebben nem vagyok biztos. Azt tudom, hogy nem vettem meg, mert nem volt annyi pénzem :) Ha bemész oda és nem találod, akkor a pultnál szerintem tudnak segíteni. Nem hiszem, hogy lenne másik ilyen, ehhez hasonló könyv, amihez még szoftver is van :)
2011. febr. 21. 00:22
 2/4 A kérdező kommentje:
én is találtam egy 4000-ftos-at amihez cd is van..sztem erről beszélsz:)
2011. febr. 21. 18:58
 3/4 A kérdező kommentje:
amm Tapolcán lakok ugyh messze nem nagyon tudok menni:/ valaki esetleg tud egy kicsit olcsóbbat?
2011. febr. 22. 06:52
 4/4 A kérdező kommentje:
nem feltétlenül kell hozzá cd
2011. febr. 22. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!