Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » CEWE fotókönyvnél milyen...

CEWE fotókönyvnél milyen papírt érdemes választani?

Figyelt kérdés

Gondolom hogy a fotópapír a legjobb, de vajon a másik sima papír milyen minőségű, és milyen fajta? Leírná nekem valaki aki ismeri ezeket? Fényes e az is, vagy matt? Szépek e rajta a képek stb.

Előre is köszi

2011. febr. 20. 00:09
 1/2 anonim válasza:
Ha anyagilag megengedheted, inkább a fotópapírosat. Az csodaszép, fényesen ragyog, egész más élményt nyújt, mint a hagyományos. A másik nem fényes, inkább matt. A maga módján az is szép, de csak addig, míg össze nem hasonlítod a fotópapírossal. :) Nekem nem lettek tökéletesek benne a képek (a hagyományosban), de én szkennelt, régi fotókat használtam, így nem is vártam jobbat.
2011. júl. 31. 23:42
 2/2 anonim válasza:

A CEWE FOTÓKÖNYV esetében 3 különböző papír kerülhet szóba:

Digitális fotópapír: ez a teljesen normál fotópapír, tökéletesen vissza adja a színeket, mattosabb a magas fényűhöz képest!

Magas fényű fotópapír: ugyanolyan, mint a normál, de kap egy plusz csillogást, amitől nagyon ízléses lesz a végeredmény.

Eredeti fotópapír: vastagabb típusú, mint a többi, - nem olyan, mint a karton, de vastagabb sokkal, mint a normál fotópapír- időtálló és a könyvet 180 fokban teljesen ki tudod nyitni!Ő egy mattosabb példány egyértelműen

Tényleg megváltoztatja az árkategóriát, mindegyik nagyon jó, szerintem alkalom függő is azért!

Milyen alkalomból, vagy alkalomra szeretnéd?

2012. jún. 6. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!