Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Keresem Ernest Hemingway: A...

Keresem Ernest Hemingway: A Moveable Feast (Vándorünnep) című regényét. Egyáltalán kiadták ezt magyar fordításban?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válasz(oka)t. Ha esetleg valakinek van, és eladná, szívesen megvásárolnám!
2009. febr. 12. 12:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Keresem Ernest Hemingway: A Moveable Feast (Vándorünnep) című regényét. Egyáltalán kiadták ezt magyar fordításban?

Először 1966-ban jelent meg magyarul az Európa kiadó gondozásában. A fordító nem kisebb ember mint egykori köztársasági elnökünk, GÖNCZ ÁRPÁD.

Azóta mát többször is kiadták. Pl. 1971-ben, 1996-ban ill. 1997-ben.

2009. febr. 12. 12:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A beszerzésében pedig szerintem próbáld meg őket:

[link]

Sok sikert.

2009. febr. 12. 12:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

Itt előjegyeztethető!Meg itt is:

[link]

Olyan helyet nem találtam, ahol meg lehet épp venni, de könyvtárban megvan, pl. itt:

[link]

2009. febr. 12. 12:17
 4/10 anonim ***** válasza:

Első voltam - bocsi de a válaszomba véletlenül bekerült a kérdésed is.

:-DDD

De azért gondolom, tudtam (tudtunk) segíteni.

2009. febr. 12. 12:28
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat.

Közben utánaolvastam a dolognak, és sajnálattal tapasztaltam, hogy van olyan érdeklődő, aki már több mint fél éve előjegyeztette a könyvet. Sebaj, egy próbát én is teszek, hátha... :-)

Köszi még egyszer.

2009. febr. 12. 12:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy a világ mely részén "létezel", de ha budapesti vagy, javaslom a Múzeum körúti központi antikváriumot is.

:-)

2009. febr. 12. 13:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Megnéztem az elérhetőségüket: 1053 Bp. Múzeum krt 13-15.

Tel.: 317-3514, 317-3781.

Fax: 266-1970

Mail: rarebooks@mail.matav.hu

2009. febr. 12. 13:53
 8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az elérhetőségeket! Békéscsabán lakom, de nem gond... Egy jó könyvért bármit! :-)
2009. febr. 12. 14:17
 9/10 anonim ***** válasza:

Esetleg érdemes néha ránézni a licitálós oldalakra (vatera, teszvesz) is, hátha valaki eladná, sok antikvárium kínálata is fenn van.

Vagy ott van még az antikvárium.lap.hu, ott külön kategóriában az online antikváriumok, ahol egyenként meg tudod nézegetni, hogy van-e.

Én Budapesten vettem az én pédányomat. Teljesen véletlenül séta közben megpillantottam egy Andrássy úti antikvárium kirakatában és beromboltam...

2009. ápr. 6. 20:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Pár hely, ahol felbukkanhat:

www.hunbook.hu

www.regikonyvek.hu

www.books.hu

www.konyvbarlang.hu

www.antikvarium.hu

www.antikva.hu

2009. ápr. 6. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!