Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet tudtok ajánlani...

Milyen könyvet tudtok ajánlani, amit tényleg érdemes elolvasni, és nem lehet letenni olyan izgalmas?

Figyelt kérdés
2009. febr. 8. 21:49
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Északi fény - Philip Pullman

Nekem nagyon tetszett,még nyáron olvastam,és alig bírtam letteni :) Igaz az eleje vontatott,de érdemes elolvasni :)

2009. febr. 14. 19:19
 22/26 anonim ***** válasza:
Dumas: Monte Christo Grófja. De le fogod tenni valszeg, mert kb 1200 oldal. :)
2009. febr. 15. 10:18
 23/26 anonim ***** válasza:

Lois Lowry könyvei,az Emlékek őre,Valahol,messze,vagy a Hírvivő.Ezek szép történetek,elgondolkoztatóak,de én nem tudtam letenni őket,és sokadjára olvasom mindet.:)

Valamint Dan Brown:Angyalok és démonok,az tényleg nagyon izgalmas,és alig tudod letenni.

És persze a Harry Potter-sorozat,vagy a Darren Shan-könyvek,de csak akkor,ha szereted a vámpíros és démonos történeteket...

2009. febr. 15. 12:57
 24/26 anonim ***** válasza:
Pont ma fejeztem be Leslie L. Lawrence "A kicsik" című könyvét. 635 oldalas, tegnap du kezdtem el, ma délelőtt be is fejeztem. Nagyon izgalmas...
2009. febr. 17. 17:56
 25/26 anonim válasza:

Jó.....Nem letehetetlen,de annál tanulságosabb.

Szepes Mária-Arany Oroszlán.

Egy emberről(bár szerintem álltalában az emberről)szól,aki az örök élet szérumát keresi,aztán,mikor megszerzi,nem tud tőle szabadulni és az összes előző életére emlékszik.....Valóban tanulságos könyv.

2009. febr. 20. 09:52
 26/26 anonim ***** válasza:

ajánlom figyelmedbe az Eragon trilógiát =) nagyon izgalmas, teli eseményekkel. én pár nap alatt kiolvastam az 1ik könyvet annyira jó volt :D

meg a Twilight is, sztem nagyon jó könyv, és érdemesebb elolvasni, mer a filmben egészen másogy van minden, sok dolgot kihagytak belőle,és a filmben nem esik le pár dolog, ami a könyvben teljesen világos

2009. aug. 1. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!