Milyen könyvet tudtok ajánlani, amit tényleg érdemes elolvasni, és nem lehet letenni olyan izgalmas?
Északi fény - Philip Pullman
Nekem nagyon tetszett,még nyáron olvastam,és alig bírtam letteni :) Igaz az eleje vontatott,de érdemes elolvasni :)
Lois Lowry könyvei,az Emlékek őre,Valahol,messze,vagy a Hírvivő.Ezek szép történetek,elgondolkoztatóak,de én nem tudtam letenni őket,és sokadjára olvasom mindet.:)
Valamint Dan Brown:Angyalok és démonok,az tényleg nagyon izgalmas,és alig tudod letenni.
És persze a Harry Potter-sorozat,vagy a Darren Shan-könyvek,de csak akkor,ha szereted a vámpíros és démonos történeteket...
Jó.....Nem letehetetlen,de annál tanulságosabb.
Szepes Mária-Arany Oroszlán.
Egy emberről(bár szerintem álltalában az emberről)szól,aki az örök élet szérumát keresi,aztán,mikor megszerzi,nem tud tőle szabadulni és az összes előző életére emlékszik.....Valóban tanulságos könyv.
ajánlom figyelmedbe az Eragon trilógiát =) nagyon izgalmas, teli eseményekkel. én pár nap alatt kiolvastam az 1ik könyvet annyira jó volt :D
meg a Twilight is, sztem nagyon jó könyv, és érdemesebb elolvasni, mer a filmben egészen másogy van minden, sok dolgot kihagytak belőle,és a filmben nem esik le pár dolog, ami a könyvben teljesen világos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!