Milyen könyvet tudtok ajánlani, amit tényleg érdemes elolvasni, és nem lehet letenni olyan izgalmas?
Tudni kell rólam, hogy nagyon nem szeretek olvasni. Van egy könyv amit viszont már sokszor elolvastam, tényleg nem tudtam letenni:
Frederick Forsyth - Isten Ökle
Attól függ milyen az ízlésed. Nekem pl Richard Mattheson-tól az I'am Legend nagyon tetszett.
Vámpíros történet, nagyon izgalmas. :)
Én legutóbb Dan Brown-tól olvastam el több könyvet is:
A Da Vinci-kód, A digitális erőd, A megtévesztés foka, Angyalok és démonok. Mindegyik nagyon izgalmas volt, és ha nem lett volna más dolgom az olvasáson kívül, egyhuzamban elolvastam volna mindegyiket.
Az összes Dean R. Koontz-ot tudom neked ajánlani. Ha a Szív sötét folyóival vagy a Virrasztókkal kezded, tuti elolvasod majd a többit is :-)
Persze itt most csak a mi kedvenceinket tudjuk neked ajánlani. Elég nehéz objektíven ajánlani könyvet...
Bulgakov: A Mester és Margarita
Asimov: Alapítvány-trilógia
Más-más műfaj, de letehetetlenek....
Én az Agatha Christie könyveket szeretem, a Tíz kicsi négert 1 nap alatt elolvastam 13 éves koromban.
De nekem még tetszenek a Harry Potter könyvek is, szerintem jobb mint filmen.
Sajnos 2 kisgyerek mellett nem sokat tudok olvasni, pedig szeretek.
Jó olvasgatást kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!