Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyveket olvastál...

Milyen könyveket olvastál 12-16 éves korodban?

Figyelt kérdés
Ötletet szeretnék, mit olvassak.
2011. febr. 4. 19:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Harry Potter, 1984, Gárdonyi könyvek(Egri csillagok, Isten rabjai, Ida regénye), Diadalív árnyékában, Dan Brown könyvek, Wass Albert: Tizenhárom almafa és Elvásik a veres csillag, Békési Pál: A félőlény, Dickens: Twist Oliver és Copperfield Dávid, Fekete István: Tüskevár és Téli Berek, Henryk Sienkiewicz: Quo vadis , Maureen Lee: Búcsú Liverpooltól, Rosie Rushton: Jessica, Szabó Magda: Abigél

Most ennyi jutott eszembe:)

18/L

2011. febr. 4. 20:01
 2/13 anonim válasza:
Jane Austen könyvek. Nekem nagyon tetszettek, kiváltképp a Büszkeség és balítélet. Emily Bronte-Üvöltő szelek. Meg Cabtot-A neveletlen hercegnő naplója.
2011. febr. 4. 20:06
 3/13 anonim ***** válasza:

Ja igen, én a Brönte könyveket szerettem nagyon, főként az Üvöltő szeleket és Jane Eyre-t. Az Austen könyvek humorosabbak, könnyedebbek. A mansfieldi parkot is nagyon ajánlom.

(1. voltam)

2011. febr. 4. 20:16
 4/13 A kérdező kommentje:
Oké, akkor szűkítek. Inkább lányregényeket vagy olyan könyveket, mint az Ezüst tó kincse, Két kicsi hód, ha olvastatok!
2011. febr. 4. 20:48
 5/13 anonim ***** válasza:
Tamási: Ábel, Wass könyvek, Rejtő könyvek. Ezek azok, amik jó fele terelnek, nem a mai szennyek :)
2011. febr. 4. 23:12
 6/13 anonim ***** válasza:
Harry Potter, Gyűrűk Ura, Wass Albert: Tizenhárom almafa (nagyon jó), Kosztolányi: Pacsirta, Jakob Arjouni: Lecke...
2011. febr. 4. 23:32
 7/13 anonim ***** válasza:
16 leszek,Fairy Oak,Az utolso dal,Penny-het tappancs gazdaja
2011. febr. 5. 14:57
 8/13 anonim ***** válasza:

twilight sorozat

gyémántfiú

árnyékvilág

bíborhajú

shiver

narnia krónikái

fairy oak

harry potter

átváltozás

shakespire

hívj be

neveletlen hercegnő naplója

gergő és az álomfogók

rontásűzők

az utolsó tünde

szabó magda könyvek

thury zsuzsa könyvek

witch könyvek

2011. febr. 5. 16:01
 9/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, ne haragudj, de leírnád újra nagy kezdőbetűvel és szerzővel? Mert ugyan párnak tudom ki a szerzője (HP, Twilight, Átváltozás), de párnak nem. És úgy szebben is néz ki. Köszi
2011. febr. 5. 17:31
 10/13 anonim ***** válasza:
Ezüstó kincse nekem társas játékba van :D:D Van könyv is? Király :D
2011. febr. 5. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!