Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miért volt teljesen néptelen...

Miért volt teljesen néptelen a Mágiaügyi Minisztérium azon a napon, mikor Harry, Ron, Hermione, Ginny, Neville és Luna fölutaztak Londonba, hogy megmentsék Siriust? (HP és a Főnix Rendje)

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a sorozatot, többször is olvastam őket, de már rég olvastam őket, nemrég újra elővettem a könyveket és az elejétől újraolvastam. Most tartok az 5. könyvnél, ami a Főnix Rendje. Most, hogy újraolvastam elég érdekesnek tartom, hogy egy darab minisztériumi dolgozó se maradt a minisztériumba, hogy lehetséges ez? Hol voltak? Milyen ügyben voltak távol? Vagy erre nem tudhatjuk meg a választ?
2011. jan. 31. 00:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem úgy rémlik, hogy este volt, és már lejárt a munkaidejük. A biztonsági őr varázslót pedig valószínűleg a halálfalók távolíthatták el azért, hogy Harryék könnyebben bejuthassanak.
2011. jan. 31. 00:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Igen, erre én is gondoltam, de én valahogy úgy gondolkodtam, hogy olyan késő délután lehet, ezért csodálkoztam, hogy nincs benn senki (hisz Mr Weasley is sokszor túlórázott) de lehet elszámoltam magam az időben, és már este felé lehetett:D meg én azt is hittem, hogy este is dolgoznak benn, bár igazából nem tudom ezt honnan vettem:) és még azt se értem, hogy ha lejárt a munkaidő, miért viharzott hirtelen mindenki a minisztériumba, mikor Voldemort és Dumbledore harcoltak? (bár itt még nem tartok:D)
2011. jan. 31. 01:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért viharzottak oda, mert a Főnix Rendje riasztotta Dumbledore-t, ő meg a minisztereket.

Valószínűleg a halálfalók keze lehetett abban is, hogy aznap senki sem túlórázott. De persze ez csak teória, Rowling-ot kellene megkérdezni erről. :)

2011. jan. 31. 01:12
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen a segítséget!:)
2011. jan. 31. 01:22
 5/6 anonim ***** válasza:
50%

Már rég olvastam de azt hiszem éjjel volt, mert Harry azt álmodta, hogy Voldemort elkapta Siriust es ment a Minisztériumba.

Bocsi ha megsem igy volt, de mint irtam rég olvastam:P

2011. febr. 1. 23:10
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem éjjel volt. Harryék délelőtt vizsgáztak mágiatörténetből és akkor küldte neki Voldemort a látomást Siriusról. Kiment a vizsgáról,még eltelt egy kis idő míg ott Umbridge-dzsal szórakoztak,úgyhogy szerintem olyan késő délután mehettek a minisztériumba. Szerintem is a halálfalók miatt nem volt senki. De ez gyanús is volt Harry-éknek ,hiszen azért ez egy minisztérium tehát őrizniük kellett volna éjjel is nem?
2011. febr. 3. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!