Van itt olyan 25 év alatti, aki nagy általánosságban utálja a vámpíros könyveket?
Szerintem a többsége sablonos, az újak nyálasak is, és még sorolhatnám a negatív jelzőket csak nem akarom.
1-2 kivétel még belefér, elvégre minden témában lehet olyan, ami annak ellenére tetszik, hogy a többség nem. Pl. Bram Stoker Drakulája nekem is tetszett, bár az klasszikus és nem összehasonlítható a mai vámpíros könyvekkel.
Én szeretem őket. Twilight, Vampire diaries, A vámpír csókja.
Ezek szerinte monst nagyon ott vannak. sokan nem szeretik, de nekem nincs bajom velük. Most én is benne vagyok ebben a vámpírmániában.
Én szeretem őket...de az Alkonyattól falnak megyek...ez a firka csinált ilyen faszoskodós divatot a vámpírokból és már mindenki a fejét foglya ha meghallja hogy vámpírkönyv...mert ez a sok csillogó díszpinty átvette ezt a jelzőt az igazi vámpírkönyvektől...
Sok kis p*csa imádja a vámpírokat de azt se tudja miről szól a Dracula...csak az alkonyat Bellával...meg a hülye kis "vámpír" sorozatok...egyszerűen dühítő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!