Olvasta már valaki a Hadd mondjam el című könyvet? Ez a kedvenc könyvem, és kíváncsi lennék, mi a véleményetek.
Az író Laurie Halse Anderson. Röviden, arról szól, hogy van egy lány, aki most kezdte a gimnáziumot, és a nyáron teljesen megváltozott. Nincsennek barátai, a szüleivel sincs túl jóban. Alig beszél, de elkezd foglalkozni a művészettel, és ettől jobban érzi magát. Az is kiderül, hogy mi történt vele a nyáron, és a végére barátokat is szerez. Tömören ennyi. Nekem nagyon tetszet a könyv. =)
Szerintem nagyon "különlegesen" is van írva a könyv. Mármint a többi könyvhöz képest.
nagyon érdekes történet, jól megírva. elgondolkoztató. nekem igazán tetszett. hirtelen, látva a kérdést, előkaptam és belelapoztam, és találtam benne egy idézetet amit ceruzával aláhúztam: "Senki nem kérje tőlem, hogy mutassam meg, hogy kell arcot rajzolni. De arra megkérhettek, hogy tanítsam meg, hogyan lássátok meg a szelet." Azt hiszem, újra fogom olvasni hamarosan :)
Amúgy a kérdésben nem volt benne, de talán ajánlanék egy könyvet, ami szerintem hasonló ehhez és lehet tetszene :). Philip Beard - Kedves Zoe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!