Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi ennyi idő a Libriben?

Mi ennyi idő a Libriben?

Figyelt kérdés
Libriben rendeltem 2 könyvet szombaton és azóta azt írja ki, hogy feldolgozás alatt. Ennyi idő átvinni egyik üzletből a másikba? Személyesen veszem át.
2011. jan. 13. 15:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet nincs raktáron.
2011. jan. 13. 18:32
 2/6 anonim ***** válasza:
fura. nekem 1-2 órán belül küldik a mélt, hogy mehetek a csomagért. Én mindig a belvárosba rendelek.
2011. jan. 13. 18:40
 3/6 anonim ***** válasza:
házhoz nekem is kihozták azonnal, de az van írva a könyvesboltoshoz, hogy ott a bolt veszi fel veled a kapcsolatot, és ez több idő. Egyébként meg mikor hétfőn feladtam a rendelést, azt írta, hogy egy csomó üzletbe - fel voltak sorolva, hogy hova - a leltár miatt januűár végig nem lehet rendelni. Köztük volt az én üzletem is, ezért jöttek házhoz. És mivel nagyon hosszú sor volt, szerintem az összeset felsorolták. Pécs, miskolc, debrecen, persten egy csomó...
2011. jan. 13. 21:26
 4/6 anonim ***** válasza:

második vagyok.

én a corvinába rendeltem múltkor, ráadásul biosz cuccokat, és azokat ott egyáltalán nem lehet kapni, szóval még az se jöhet szóba, hogy pont ott voltraktáron. (de szép hosszú mondatxD) És mondom, pár órán belül mehettem érte.

De amúgy ne aggódj, tuti, hogy vissza fognak jelezni, a Libri azért Libri:)) Lehet, hogy épp nincs készleten, vagy valami kebasz van épp a logisztikában, stb.

2011. jan. 14. 11:48
 5/6 A kérdező kommentje:

A két könyv közül az egyik van ott, de a másikat meg gondolom más üzletből hozzák ha nincs raktáron. Nem tudom mit neveznek ők raktárnak.

Köszönöm a válaszokat!

2011. jan. 14. 14:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Megnéztem és ott is leltár van. De amikor megrendeltem még nem volt és szerintem a leltár előtt néhány nappal már be kellett volna állítani, hogy ne lehessen onnan rendelni.
2011. jan. 14. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!