Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvastátok Az Út című könyvet?

Olvastátok Az Út című könyvet?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róla??én tegnap fejeztem be és szerintem nagyon szomorú,szívszorító egy könyv.rettenetesen tetszett:) és komolyan ez az első könyv amin sírtam..a végén.. esetleg a filmet látta már valaki?
2010. dec. 29. 18:32
 1/9 anonim ***** válasza:

én láttam a filmet, és nagyon tetszett! jók a színészek, egyedi, komor hangulat jellemzi, szép zene, és olyan szomorú! bár a legtöbbször csalódás a filmadaptáció annak, aki olvasta a könyvet de szerintem nézd meg!

szívesen elolvasnám a könyvet is, esetleg nem tudsz róla, hogy valahonnan le lehet-e tölteni?

2010. dec. 29. 19:05
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi,jó megnézem a filmet.húú hát letölteni nemtudom,hogy letudod-e töltnei a könyvet.én is most kaptam karácsonyra,szerintem könyvtárban is meg tudod szerezni simán!:)
2010. dec. 29. 19:18
 3/9 anonim válasza:
Cormac Mccarty: Nem vénnek való vidék is nagyon jó(könyv után jobban megérted a filmet)
2010. dec. 30. 19:27
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi!hallottam már róla,szerintem el fogom olvasni:)
2010. dec. 31. 15:47
 5/9 jersey-69 válasza:
Nekem nagyon tetszett, csak kicsit zavaró az írásjelek hiánya. Ettől függetlenül az egyik legjobb könyv, amit valaha olvastam.
2011. jan. 10. 13:11
 6/9 anonim ***** válasza:

De miért nincsenek benne írásjelek?

Mint pl.:

gondolatjelek, és vesszők?

2011. jan. 30. 19:42
 7/9 anonim válasza:
Hű, azt hiszem előrébb kerül az "amíg élek, mindenképp elolvasom"-listámon. : ) Bár sajnos én szuperérzékeny vagyok a szomorú történetek terén, de... akkor is. Ha legközelebb megyek a könyvtárba, ez lesz az egyik. (:
2011. febr. 1. 22:31
 8/9 jersey-69 válasza:
Igen, a vesszőkre gondolok... nem túl sok van benne, de a végére meg lehet szokni...
2011. febr. 3. 10:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Én beleolvastam talán bookline-on, vagy nem is tudom, hol, ugye ott scannelt formában volt 3 oldal.

Hát nagyon furcsa volt, nem tudom :( Viszont filmben megvan, ki is van írva, de csak bele-bele néztem eddig.

2011. febr. 3. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!