Mi a véleményetek Szurovecz Kitti Smink nélkül és Gyémántfiú c. regényeiről?
Figyelt kérdés
Mindkettőről sokat hallottam, és azt gondoltam, valamelyiket megveszem, de nem tudom, melyiket. Mindkettő tetszik, nem tudok dönteni!2010. dec. 25. 17:52
1/3 anonim válasza:
Én most olvasom a Gyémántfiút. Magával ragadott! Elképetően jó!Mindenképpen olvasd el!!! Én még a felénél sem járok, de máris kisírtam a szemem... Az írónő másik könyvét még nem olvastam.
2/3 anonim válasza:
A Smink nélkül nagyon jó, levett a lábamról, bár a Gyémántfiú sem marad el utána, nekem az kicsit eröltetetten csöpögős volt :)
3/3 anonim válasza:
Elolvastam a Smink nélkül-t is (első vagyok) az is nagyon jó volt. Bár nem egy vörös pöttyös, és azért érződik, hogy az írónő első könyve. Ajánlom a többi könyvét is!!!!:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!