Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van olyan oldal, ahová felrakh...

Van olyan oldal, ahová felrakhatnám a történetemet?

Figyelt kérdés

Kb. fél éve elkezdtem egy regényt írni- igen, akár mondhatjuk, h amatőr író vagyok, nem mondanám, h tehetséges, de mindenesetre sok a szabadidőm, és oké, hogy amikor ezt az emberek meghallják, általában minden érdeklődésüket elveszítik az irományom iránt, de kérlek, olvasd végig-, még nem fejeztem be, de kíváncsi lennék, h az a korosztály, amihez én tartozom (ifjúsági/ tiniknek szóló fantasy, és még most se írj le, légyszi :)), és akiknek ez a történet szólna, mit szól hozzá. Tudtok olyan netes oladalt, ahova feltölthetném, és megtudhatnám, h mit szólnak hozzá az emberek?

Semmi nagy vágyam nincs vele, nem profik véleménye kell, és nem is tervezek vele semmit, pusztán kíváncsi vagyok.

Előre is köszi!

2010. dec. 25. 15:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

miért vetted le? nekem tetszett, kritikát is írtam hozzá, de nem elngedte elküldeni, mert akkorra már nem volt fent a történeted.

ismételten a legelső

2011. jan. 1. 11:11
 12/13 A kérdező kommentje:

Hogy miért vettem le, azt most hagyjuk :)

De örülök, h elolvastad. Remélem, nem okozott maradandó károsodást.. :) Ha gondolod, légy szíves küldd el nekem, amit írtál... Köszi :)

2011. jan. 1. 22:03
 13/13 anonim válasza:

a merengő

fictions.hu/imagine

hp-sek: iepp.unr.hu, fanfiction.csodaidok.hu

2011. jan. 12. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!