Van olyan oldal, ahová felrakhatnám a történetemet?
Kb. fél éve elkezdtem egy regényt írni- igen, akár mondhatjuk, h amatőr író vagyok, nem mondanám, h tehetséges, de mindenesetre sok a szabadidőm, és oké, hogy amikor ezt az emberek meghallják, általában minden érdeklődésüket elveszítik az irományom iránt, de kérlek, olvasd végig-, még nem fejeztem be, de kíváncsi lennék, h az a korosztály, amihez én tartozom (ifjúsági/ tiniknek szóló fantasy, és még most se írj le, légyszi :)), és akiknek ez a történet szólna, mit szól hozzá. Tudtok olyan netes oladalt, ahova feltölthetném, és megtudhatnám, h mit szólnak hozzá az emberek?
Semmi nagy vágyam nincs vele, nem profik véleménye kell, és nem is tervezek vele semmit, pusztán kíváncsi vagyok.
Előre is köszi!
miért vetted le? nekem tetszett, kritikát is írtam hozzá, de nem elngedte elküldeni, mert akkorra már nem volt fent a történeted.
ismételten a legelső
Hogy miért vettem le, azt most hagyjuk :)
De örülök, h elolvastad. Remélem, nem okozott maradandó károsodást.. :) Ha gondolod, légy szíves küldd el nekem, amit írtál... Köszi :)
a merengő
fictions.hu/imagine
hp-sek: iepp.unr.hu, fanfiction.csodaidok.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!