Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van olyan oldal, ahová felrakh...

Van olyan oldal, ahová felrakhatnám a történetemet?

Figyelt kérdés

Kb. fél éve elkezdtem egy regényt írni- igen, akár mondhatjuk, h amatőr író vagyok, nem mondanám, h tehetséges, de mindenesetre sok a szabadidőm, és oké, hogy amikor ezt az emberek meghallják, általában minden érdeklődésüket elveszítik az irományom iránt, de kérlek, olvasd végig-, még nem fejeztem be, de kíváncsi lennék, h az a korosztály, amihez én tartozom (ifjúsági/ tiniknek szóló fantasy, és még most se írj le, légyszi :)), és akiknek ez a történet szólna, mit szól hozzá. Tudtok olyan netes oladalt, ahova feltölthetném, és megtudhatnám, h mit szólnak hozzá az emberek?

Semmi nagy vágyam nincs vele, nem profik véleménye kell, és nem is tervezek vele semmit, pusztán kíváncsi vagyok.

Előre is köszi!

2010. dec. 25. 15:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

[link]

alapjába véve Harry Potteres írásokkal foglalkozik az oldal, de rengeteg más stílusú történetet is találsz itt a Privet Drive kategóriában :) ide érdemes felraknod :)

2010. dec. 25. 20:53
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2010. dec. 25. 22:05
 3/13 anonim ***** válasza:
karcolat.hu
2010. dec. 27. 10:11
 4/13 anonim ***** válasza:

szia én a www.blogspot.com-ot ajánlom a leginkább

én egy éve fedeztem fel ezt az oldalt...én egy csomó blogot találtam itt tele van(vagy majdnem minden egyes blog ilyenekről szól)mint amit te írtál:fantasy,tini,meg ehhez hasonló kategóriába...ajánlom h próbáld ki...ez ilyen blog szerű de fölrakod és terjeszted a blogod h "láccy nézzétek most nyitottam köszí"és akkor elég nagy rajongótáborod lehet...itt csinálhatsz egyedi fejlécet,zenét rakhatsz ki,más blogokat,linkeket,szerkesztgetheted a blogod a kedved szerint.Nagyon ajánlom és még nagyon sok jó olvasnivaló is van nem lehet tőlül betelni.Be lehet jelentkezni a blogokhoz"Rendzseres olvasónak".

És ide amatőrök rakják fel az írásaikat.

Sok sikert és ha megvan léccy írd le mi a blogod címe!!!

2010. dec. 28. 20:29
 5/13 A kérdező kommentje:

Öhm, nagyon köszi mindenkinek :)

A blog nagyon jó ötlet, köszönöm, de nem hiszem, h élek vele, csak meg szerettem volna mutatni pár embernek, nem kell felhajtás...

Utolsó válaszoló: Te ezt honnan ismerted? Te is írogatsz? :)

És miért kéne a blogcím? :)

2010. dec. 28. 21:29
 6/13 anonim ***** válasza:
szia...háth igen én is irogattam de abbahagytam és még most is olvasok blogokat.háth a blogcymet aztér írtam,hogyha mégis élnél vele,akkor megnéztem volna.pedig sztem nagyon jó.ha nem akarsz nagy hajtást akkor nem kell,nyugidtan olvashatod csak te vagy pár ember.
2010. dec. 29. 17:20
 7/13 anonim ***** válasza:
de nem akarlak rábeszélni vagy ráerőszakolni.Hogyha nem háth nem.De azért sok sikert továbbra is és ha mégis meggondoltad magad,akkor azért írd le nekem a blogcímedet,biztosan fantasztikusan írsz! :)
2010. dec. 29. 17:22
 8/13 A kérdező kommentje:

Wow, köszönöm a bizalmat... :) Ha érdekel, erre a honlapra feltettem, próbaképp: [link]

Úgy tudom, 27-én lett feltöltve, ha érdekel, privátban elküldöm, melyik az enyém... :)

És nem, nem írok nagyon jól, csak sok a szabadidőm, de köszi a bizalmat :)

2010. dec. 29. 21:45
 9/13 anonim ***** válasza:

engem érdekelne :)

a legelső voltam :)

2010. dec. 30. 11:52
 10/13 anonim ***** válasza:
szia...igen elküldheted privibe...várni fogom!!! :)
2010. dec. 30. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!