Van olyan oldal, ahová felrakhatnám a történetemet?
Kb. fél éve elkezdtem egy regényt írni- igen, akár mondhatjuk, h amatőr író vagyok, nem mondanám, h tehetséges, de mindenesetre sok a szabadidőm, és oké, hogy amikor ezt az emberek meghallják, általában minden érdeklődésüket elveszítik az irományom iránt, de kérlek, olvasd végig-, még nem fejeztem be, de kíváncsi lennék, h az a korosztály, amihez én tartozom (ifjúsági/ tiniknek szóló fantasy, és még most se írj le, légyszi :)), és akiknek ez a történet szólna, mit szól hozzá. Tudtok olyan netes oladalt, ahova feltölthetném, és megtudhatnám, h mit szólnak hozzá az emberek?
Semmi nagy vágyam nincs vele, nem profik véleménye kell, és nem is tervezek vele semmit, pusztán kíváncsi vagyok.
Előre is köszi!
alapjába véve Harry Potteres írásokkal foglalkozik az oldal, de rengeteg más stílusú történetet is találsz itt a Privet Drive kategóriában :) ide érdemes felraknod :)
szia én a www.blogspot.com-ot ajánlom a leginkább
én egy éve fedeztem fel ezt az oldalt...én egy csomó blogot találtam itt tele van(vagy majdnem minden egyes blog ilyenekről szól)mint amit te írtál:fantasy,tini,meg ehhez hasonló kategóriába...ajánlom h próbáld ki...ez ilyen blog szerű de fölrakod és terjeszted a blogod h "láccy nézzétek most nyitottam köszí"és akkor elég nagy rajongótáborod lehet...itt csinálhatsz egyedi fejlécet,zenét rakhatsz ki,más blogokat,linkeket,szerkesztgetheted a blogod a kedved szerint.Nagyon ajánlom és még nagyon sok jó olvasnivaló is van nem lehet tőlül betelni.Be lehet jelentkezni a blogokhoz"Rendzseres olvasónak".
És ide amatőrök rakják fel az írásaikat.
Sok sikert és ha megvan léccy írd le mi a blogod címe!!!
Öhm, nagyon köszi mindenkinek :)
A blog nagyon jó ötlet, köszönöm, de nem hiszem, h élek vele, csak meg szerettem volna mutatni pár embernek, nem kell felhajtás...
Utolsó válaszoló: Te ezt honnan ismerted? Te is írogatsz? :)
És miért kéne a blogcím? :)
Wow, köszönöm a bizalmat... :) Ha érdekel, erre a honlapra feltettem, próbaképp: [link]
Úgy tudom, 27-én lett feltöltve, ha érdekel, privátban elküldöm, melyik az enyém... :)
És nem, nem írok nagyon jól, csak sok a szabadidőm, de köszi a bizalmat :)
engem érdekelne :)
a legelső voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!