Mi a kedvenc shoujo (lányoknak való) mangád? És mit olvastál utoljára?
Paradise Kiss, Nana.
És ezeket olvastam/olvasom felváltva, angolul :D
Nekem két éve az abszolút favorit a Vampire Knight =) Amíg volt a magyar fordítás a manga.hu-n, magyarul olvastam, utána meg angolul, meg is vettem a 10. kötetét angolul az egyik conon, és megrendeltem az első néhány kötetét németül is. Most pedig magyarul jelent meg, és amint lehetett, lecsaptam rá a mangafan.hu oldalán. Már alig várom, hogy kipostázzák =D
Amúgy a Nanát nagyon szeretem, a Lovely Complexet is olvastam egy darabig a neten amíg nem adták ki, de a VK-tal együtt ezt is megrendeltem, szóval hamarosan meglátom, hogy sikerült a hivatalos verzió.
Az első vérbeli shoujok, amiket olvastam még jó régen, azok Arina Tanemura művei voltak, azon belül a nagy kedvencem a Kamikaze Kaitou Jeanne. Aztán jött a Marmelade Boy, az Akuma de Sourou és még egy tengernyi one-shot, vagy hosszabb-rövidebb manga, amiből most csak néhány ugrik be: Yamato Nadeshiko Shichi no Henge, Dengeki Daisy, Parfait Tic.
És van néhány koreai is: Goong, Borsmenta, H2O, Utopia of Homosexuality (végülis ez nem yaoi vagy yuri, egy meleg srác és egy leszbikus lány kapcsolatáról szól).
És az eddigi egyetlen manga, amin sírni tudtam, a Kagen no Tsuki Yazawa Aitól.
Szóval kb. ennyi. =D
Yamato Nadeshiko Shichihenge, Nana, és Parakiss.
ELőbbi kettőből megnéztem az animét, aztán pedig a doramat is. A yamato annyira jó volt filmben. *csendben elolvad* *_*
Kedvencem a Kimi ni todoke! :) ♡
És még ezek is:
-Ao haru ride
-Perfect Girl Evolution (Yamato Nadeshiko Shici Henge, The Wallflower)
-Last Game
-Kaichou wa Maid-sama!
Ezek közül még egyik sem ért véget, tehát mindig olvasom a legújabb fejezetet. :) De ha úgy vesszük, akkor a Last Game-t olvastam legutoljára, mert ma jelent meg az új fejezet. :) És egyébként még olvasom a Hiyokoi-t is, bár azt nem szeretem annyira, de nagyon aranyos, és teljes mértékben shoujo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!