Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a kedvenc shoujo (lányoknak...

Mi a kedvenc shoujo (lányoknak való) mangád? És mit olvastál utoljára?

Figyelt kérdés
Nem yaoi vagy BL, hanem shoujo
2010. dec. 21. 13:17
 1/7 anonim ***** válasza:

Paradise Kiss, Nana.

És ezeket olvastam/olvasom felváltva, angolul :D

2010. dec. 21. 13:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon sok van, főként régebbiek. (Sailor Moon, Fullmoon wo Sagashite, Zettai Shounen) Legutóbb az Aishiteruze Baby-t és a Love Witch-et olvastam.
2010. dec. 21. 14:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem két éve az abszolút favorit a Vampire Knight =) Amíg volt a magyar fordítás a manga.hu-n, magyarul olvastam, utána meg angolul, meg is vettem a 10. kötetét angolul az egyik conon, és megrendeltem az első néhány kötetét németül is. Most pedig magyarul jelent meg, és amint lehetett, lecsaptam rá a mangafan.hu oldalán. Már alig várom, hogy kipostázzák =D

Amúgy a Nanát nagyon szeretem, a Lovely Complexet is olvastam egy darabig a neten amíg nem adták ki, de a VK-tal együtt ezt is megrendeltem, szóval hamarosan meglátom, hogy sikerült a hivatalos verzió.

Az első vérbeli shoujok, amiket olvastam még jó régen, azok Arina Tanemura művei voltak, azon belül a nagy kedvencem a Kamikaze Kaitou Jeanne. Aztán jött a Marmelade Boy, az Akuma de Sourou és még egy tengernyi one-shot, vagy hosszabb-rövidebb manga, amiből most csak néhány ugrik be: Yamato Nadeshiko Shichi no Henge, Dengeki Daisy, Parfait Tic.

És van néhány koreai is: Goong, Borsmenta, H2O, Utopia of Homosexuality (végülis ez nem yaoi vagy yuri, egy meleg srác és egy leszbikus lány kapcsolatáról szól).

És az eddigi egyetlen manga, amin sírni tudtam, a Kagen no Tsuki Yazawa Aitól.

Szóval kb. ennyi. =D

2010. dec. 21. 23:41
 4/7 A kérdező kommentje:
A Yamato Nadeshiko Shichihengéből én is olvastam pár fejezetet. Meg szintén sz összes manga.hu-s VK-fordítást.
2010. dec. 22. 07:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Yamato Nadeshiko Shichihenge, Nana, és Parakiss.

ELőbbi kettőből megnéztem az animét, aztán pedig a doramat is. A yamato annyira jó volt filmben. *csendben elolvad* *_*

2010. dec. 26. 17:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Kedvencem nem igazán van, de nagyon szeretem nana shiiba műveit és ezen kívül még a Barajou no kiss, Junketsu + Kareshi, Watashi ni xx Shinasai! és még jó sokat csak most nem jutnak eszembe :D
2011. nov. 24. 22:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedvencem a Kimi ni todoke! :) ♡

És még ezek is:

-Ao haru ride

-Perfect Girl Evolution (Yamato Nadeshiko Shici Henge, The Wallflower)

-Last Game

-Kaichou wa Maid-sama!

Ezek közül még egyik sem ért véget, tehát mindig olvasom a legújabb fejezetet. :) De ha úgy vesszük, akkor a Last Game-t olvastam legutoljára, mert ma jelent meg az új fejezet. :) És egyébként még olvasom a Hiyokoi-t is, bár azt nem szeretem annyira, de nagyon aranyos, és teljes mértékben shoujo.

2012. júl. 28. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!