Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Winnetous (Karl May) könyvek...

A Winnetous (Karl May) könyvekbeb miért van ez? (lent)

Figyelt kérdés
asszem a 3.(old firehand) és a 4.(winnetou)című kötetekben van,hogy amikor vége az egyik fejezetnek,akkor jön ugye a másik és hirtelen azt sem tudni,hogy hogy került abba a környezetbe a szereplő.nincs leírva,hogy hogyan került oda,mi lett ezzel és ezzel a szereplővel.miért?Ja és rendszerváltás előtti kiadások.
2010. dec. 12. 15:41
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Mert igy volt eleve megirva. Es az iro nem szamitott ra h 100 evvel kesobb az embereknek nem lesz eleg eszuk es logikajuk kikovetkeztetni, hogy valojaban ket cselekmeny fut ket kulon szalon, amelyek majd talalkoznak.
2010. dec. 12. 18:35
 2/5 A kérdező kommentje:
gondolkozz,mielőtt parasztkodsz!egy szereplőről beszéltem.és az egyik fejezetnek vége,jön a másik,de nem írja le hogyan került oda meg ilyenek.úgyhogy ne szóljá be!bunkó!
2010. dec. 13. 16:38
 3/5 anonim ***** válasza:
95%
de ha egyszer igazam van, légy szíves ne bunkózz le. En is olvastam a könyvet, tudom mirol van szo.50 oldal mulva, vagy a vegen kell minden összeálljon, nem az első pillanatban...-.-
2010. dec. 16. 18:13
 4/5 anonim válasza:
94%
régebben szegény Karl May nem gondolkodott előre a türelmetlen és iq mentes emberekre hogy nem tudják kitalálni hogy ez így jó
2010. dec. 21. 11:30
 5/5 anonim ***** válasza:
97%
Azért, mert ott egy nagy kihagyás van, tehát a 4. rész jóval később kezdődik, mint ahogy a 3. abbamaradt. A helyszín is megváltozik ennyi idő alatt.
2010. dec. 22. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!