Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szoktatok még olvasni Verne-t,...

Szoktatok még olvasni Verne-t, Karl May-t, Tarzan könyvek meg egyéb mostmár ifjúsági irodalomba sorolt dolgokat?

Figyelt kérdés
felnötteknek szólnak ezek ma is, vagy tényleg gyerekkönyvek?
2009. aug. 5. 16:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

én valamikor 17 éves korom körül olvastam a Winettou-t, Az ezüst tó kincsét és az Olajkirályt Karl May-től, és még most is szívesen olvasnék iylesmiket, de ez csak azért van, mert rajongok az indiánokért és a vadnyugatért :) De ha valaki még gyerek maradt annyira, amennyire kell, akkor biztos szívesen olvas ilyesmiket...

21/L

2009. aug. 5. 16:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
általánosban imádtam Karl May könyveit. szerintem ez gyerek/ifjúsági irodalom.
2009. aug. 5. 20:22
 3/4 anonim ***** válasza:
12-14 évesen olvastam indiánosakat nagyon jók. vernét is olvastam az is nagyon jó. de mondjuk vannak benne unalmas részek. a legjobb szerintem vernétől a kétévi vakáció és a rejtelmes sziget:)
2009. aug. 6. 13:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Én igen. Karl Mayt, Coopert, Kiplinget és Burroughst is.

24/L

Lehet, hogy ifjúsági, de pont ezért szeretem.

2010. márc. 5. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!