Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mikor jelenik meg magyarul az...

Mikor jelenik meg magyarul az Éhezők viadala trilógia harmadik része? Azt hiszem Amerikában Augusztus végén jelent meg, körübelül mennyi idő lehet amíg lefordítják?

Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 09:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

2011 novemberére van kiírva. Legalábbis a facebook Éhezők viadala rajongói oldalon ezt mondta a moderátor :)

Állítólag (forrás ugyancsak a facebook) a film még előtte várható, de tekintettel, hogy Katniss szerepére a Lionsgate pillanatnyilag még csak keresi a szereplőt, a többinél még csak szimat sincs, szerintem előbb lesz meg a Mockingjay, mint a Hunger Games film.

Még akkor is, ha jó magyar szokás szerint a kiírt időpont után 2-3 hónappal jelenik meg csak a könyv. Bár mivel a jövő november már advent, így könnyen meglehet, hogy karácsonyra tényleg meg is lesz. Érdekel, minek akarják fordítani, mert sztem a Fecsegő poszáta nem éppen ütős cím :)

2010. dec. 30. 17:04
 2/18 anonim ***** válasza:
42%

óh, Zsó! szerencséd, hogy volt aki tudta a választ, mert különben csak annyit kaptál volna tőlem, hogy Fogalmam nincs...... viszont ugye, ugye, ugye felpontozol? cserébe minden nap írok neked valamit jó??????? pl egy smileyt?????????????????????????

és tudod, hogy ki vagyok, úgyhogy PONTOZZ FEL!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011. febr. 2. 19:51
 3/18 anonim ***** válasza:
13%
ja, Zsó! ha tudnám, hova irkálsz, akkor felpontoználak de hát nem tom..... XD
2011. febr. 2. 19:52
 4/18 anonim ***** válasza:
13%
TE LEPONTOZTÁL?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? VALAKI BIZTOSAN LEPONTOZOTT........
2011. febr. 3. 19:05
 5/18 anonim ***** válasza:
36%
:) Én biztos nem. Jó ég.
2011. febr. 6. 00:05
 6/18 anonim ***** válasza:
28%
nem , nem rád értettem, hanema kérdezőre, akit ismerek (egy osztályba járunk) és tudom, hogy ez az ő kérdése.... :D
2011. febr. 9. 21:11
 7/18 A kérdező kommentje:

hm... dkcl, felpontoztam minden válaszod remélem most elégedett vagy... xD

egyébként köszi a válaszokat, bár a kérdés feltevése óta meguntam a várakozást és megrendeltem a könyvet angliából és már kétszer elolvastam. Egyébként hozza az első kettő színvonalát, csak ajánlani tudom.

2011. febr. 9. 21:20
 8/18 anonim ***** válasza:
13%
tudom, tudom...... és kösz, hogy felpontoztál.... akkor írogatok még egy csomót és azt is felpontozhatod, jó???????? és most már a 10. oldalnál tartok :D
2011. febr. 10. 19:49
 9/18 anonim ***** válasza:
13%
dncl! mostanában ugye járkálsz ezen az oldalon?
2011. febr. 10. 19:50
 10/18 anonim ***** válasza:
13%

:D

DNCL!!!!!!!!! Segíts!!!!!!!

2011. febr. 10. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!