Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kit utálsz legjobban a Harry...

Keresztapa15 kérdése:

Kit utálsz legjobban a Harry Potter könyvekből?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi hogy melyik karakter irritált téged a legjobban és hogy ha lehetne kiírnád e őt a történetből.
2010. dec. 10. 18:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
-kiírni senkit sem írnék ki, de nagyon nem szeretem bellatrix lestrange-t Greyback-et.
2011. jan. 12. 18:20
 12/13 Kovács Pál ***** válasza:
100%

csodálom, hogy még senki nem írta Rita Vitrolt. Nem is gonosz, nem is pozitív szereplő, egyszerűen csak irritáló, rohadtul ki lehetne hagyni.

Chot nem kéne kiírni, viszont nem így kellett volna megoldani az ő és harry kapcsolatát. Végül ugye azért szakítanak, mert Cho védte Mariettát, a csajt, aki beárulta őket Umbridhenél. Teljesen egyetértek Harryvel, mi a francért védi őt, hiszen Chot is bemártotta! Egyáltalán minek szervezte be a DS-be, ha tudta, hogy ilyen kis p*csa? A filmebli változat jobban tetszett, ott Cho a veritaserum miatt árulta el őket.

2011. jún. 19. 06:34
 13/13 anonim válasza:

Én nem írnék ki senkit!

De aki nagyon iritál az Cho egyáltalán ő minek amikor úgy is Ginny-vel jön össze? Mind egy

Voldemortot nagyon utálom de őt ki nem? Szerencsére meg hal! Féregfark is nagyon meg Piton!

2012. okt. 3. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!