Milyen könyvet kérjek karácsonyra?
Figyelt kérdés
Mostanában egy jó könyvet sem találok és szeretnék ötleteket, hogy mégis milyen könyvet kérjek karácsonyra. Van valami jó könyv most? Jöhet bármilyen téma :) Mindenre vevő vagyok, kivéve a csajos (XD) és a horror...
f/14
2010. dec. 7. 20:52
1/8 anonim válasza:
olvass Mooret, Gaimant vagy Pratchett-et. Vagy ha vevő vagy a fantasyre akkor a Gyűrűk urát. Továbbá Rejtő is iszonyat jókat írt.
2/8 nyugi,csak én vagyok válasza:
www.bookline.hu
ott mindent találsz csak a kulcsszót esetleg az író nevét kell bepötyögnöd:)
3/8 anonim válasza:
szia!
Szerintem a Viskó c. könyv egy nagyon jó!
Azt ajánlom.
4/8 anonim válasza:
Suzanne Collins: Az éhezők viadala
Az öcsém is 14 éves, ő nemrég olvasta és nagyon tetszett neki :)
5/8 A kérdező kommentje:
a Gyűrűk ura és Rejtő Jenő (az összes azt hiszem) megvan... :) A többit megnézem
2010. dec. 10. 17:12
6/8 slora válasza:
krimi: például Agatha Christie-től
8/8 anonim válasza:
Szia!
Szerintem Fejős Éva regényt kérj, nagyon szuper, azóta szeretek olvasni, mióta olvastam egyet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!