Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek mitől jó egy könyv?

Szerintetek mitől jó egy könyv?

Figyelt kérdés

Tudom, hülye kérdés...

Mindenkinek más az ízlése, de azért érdekelne, hogy a könyvekben, melyek a kedvenc részeitek, mely részekhez lapoztok vissza, mert újból el szeretnétek olvasni, stb.

2010. nov. 28. 14:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Én azt szeretem, amikor hirtelen jön egy olyan fordulat, amitől megdobban a szívem, mondjuk közbejön valami, amire a főszereplő nem számított, feltűnik valaki, aki veszélyt jelenthet, és én azt gondolom: "Hú, hogy fog most ebből a helyzetből kijönni?". Vagy amikor szó van valamiről, ami aztán elfelejtődik, egy darabig senki sem foglalkozik vele, majd egyszer csak újra előjön, bonyodalmat okoz, én meg azt gondolom: "Tényleg, erről teljesen megfeledkeztem". Szóval amikor egy olyan helyzet áll elő, aminek a megoldásáról ötletem sincs, és olyankor azt várom, hogy vajon hogy fogja ezt az író megoldani, hogy érdekes és izgalmas legyen. Lehet, hogy ez hülyeség, de én így vagyok ezzel :).
2010. nov. 28. 20:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D Az ilyen fordulatokat én is szeretem.
2010. nov. 28. 20:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Én azokat a könyveket szeretem, amikbe bele tudom élni magamat. Ha az utolsó oldal után felnézve meglepődök, hogy egy kényelmetlen vonatülésen zötykölődök és kell egy kis idő, amíg "visszatérek" a valóságba. Ehhez az kell, hogy szemléletesek legyenek a leírások és izgalmas a cselekmény, és legyen a könyvnek egy...hangulata. Sajnos nem tudom jobban kifejezni magam, de azért remélem értitek.
2010. nov. 30. 15:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megértettem mire gondolsz :D
2010. nov. 30. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!