Becca Fitzpatrick - Csitt, csitt. Van folytatása? Lesz? Hány részes?
Figyelt kérdés
2010. nov. 20. 09:20
1/7 anonim válasza:
elolvastad már a csitt, csitt-et? jó volt? hány éves vagy?
2/7 A kérdező kommentje:
Most olvasom, a vége felé tartok.
A barátnőm adta kölcsön, most fontolgatom, hogy talán én is megveszem, de attól függ hány rész lesz. Ezért írtam ki a kérdést.
Nekem nagyon tetszik eddig, remélem a vége sem lesz csalódás.
16/L
2010. nov. 20. 15:01
3/7 anonim válasza:
Én Úgy tudom lesz folytatása,ami biztos ugyanis van borító róla. Második rész címe:Crescendo. Azt olvastam vhol hogy a kövi részben Nora és Folt szakítanak (ez nem bizti).Remélem nem :D.Az egyenlőre rejtély,mikor adják ki. Itt a borító:
4/7 A kérdező kommentje:
Tetszik a borítója. És 3. rész? Az is lesz?
2010. nov. 21. 12:19
5/7 anonim válasza:
Szerintem lesz.Az ilyen népszerű könyvek általában trilógiák.Mint pl.Evermore,Evernight,A végzet ereklyéi.Számíthatunk a harmadik részre(vagy több)XD.(Előbbi)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válszokat!
2010. nov. 28. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!