Lesz a Becca Fitzpatrick: Csitt Csitt - könyvnek folytatása?
Aha már van, az a Ca... mit tom én! XD
De van, tegnap v tegnap előtt kérdezte itt valaki. Amúgy hogy tetszett? Én nem bírtam magam végigrágni rajta. Viszont azt elmondhatnád, mikor derül ki a srácról, hogy angyal, vagy ilyen angyalos rész mondhatnál, hanyadik oldalon keressek!
Köszi!
Nagyon Köszi!!!
Szívesen mondok részleteket.
Igazából Folt még egyszer sem mondta ki hogy angyal, de amikor egyszer bunyózik egy másik bukottal, Nora meglátja a fordított V alakú sebet a hátán.
Amikor egy motelban vannak, nora megérinti a sebet, és látja, mi történt hónapokkal azelőtt. Ez egész pontosan a... 268-adik oldalon kezdődik. Utána Folt mindent elmond neki.
Szerintem olvasd el, nagyon jó, és vannak benne nagyon izgi részek! Igazából az egész abból áll, az a csaj kész öngyilkos jelölt. Mondjuk a romantikus részek is jók, meg amikor az Arkangyalon ültek.
Mégegyszer köszi!!
Ú, még azt szeretném kérdezni, hogy abban a könyv előzetesben, a gyerek neve Patch. Ugye az a gyerek igazából Folt?
Az első válaszolónak írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!