Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit olvassak? (Kérdésed túl...

Mit olvassak? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
nagyon szeretek olvasni! valami olyat szeretnék amiben van szerelem, sírás, boldogság,kalandok, akciók szóval minden ami csak lehet! 14/l és esetleg olyan ami nem annyira ismert
2010. nov. 18. 16:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Meg Cabot könyveit tudnám ajánlani, én most olvastam a Jinx-et és nagyon tetszett
2010. nov. 18. 20:28
 2/7 anonim ***** válasza:

Sok helyen leírtam, de mindenhol leírom, mert nagyon jó könyvek és nem valami ismertek. 100-ból szerintem ketten mondanák, hogy ismerik.

Maria Gripe: Agnes Cecilia

Tamora Pierce: az álruhás lovag

több helyen leírtam már nagyjából mire számíts, keresd meg, hogy hova írtam, ha érdekel, hisz ehhez már most nagyon fáradt vagyok, de esküszöm iszonyat jó könyvek, bár ne twilight-re számíts! Nekem az nem jön be.

2010. nov. 18. 20:59
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Elolvastam a mostan írt kérdéseket és a legtöbb helyen azt kérik hogy ne legyen annyira ismert. Hát én ezt igazán nem értem, én örülnék ha valakivel erről beszélgethetnék hogy ezt olvastam és ez meg az meg te kinek drukkoltál...
2010. nov. 18. 21:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Utolsó azért kértem hogy ne annyira ismert mert amit mindenki ismer az nagy valószínűséggel én is ismerem! utólsó elötti köszönöm szépen
2010. nov. 19. 13:00
 5/7 anonim ***** válasza:

martha tailor-tól két könyvet olvastam,és elnyerte a tetszésem mind a 2.

nemvagyok könyvmoly,sőt kinem allhatok olvasni,csak ujsagokat szeretem.

martha tailor: Fájdalom

martha tailor: halálos mánia

annyira jó könyv,hogy az elsőt 1,5 nap alatt,a masodikot 2nap alatt elolvastam. nem birtam letenni. ezek inkább olyan detektivesek. a fajdalom arrol szol,h volt egy nő,aki orvos volt,és a aszerelme is orvos. de ntitkolniuk kell a szerelmüket,és a ferfi ugy dönt,szakit baratnőjevel,mert igy nem szerezheti meg a főorvosi szakot. a nő scak legjobb abartnőjenek arulja el. egy napon,mikor a ferfi talalkozora hivja az ebedszünetben a doktornőt,akk az orvosnőt elraboljak. az orvosnő legjobb baratnője a orvost hibaztatja,és minden kiderül,valaki titokzatos szemely kiteregetei a szennyest a doktornőről és az orvosrol. minden gyanu az orvosra terelődik,és elszabadul a pokol.

nagyon jó.. a fajdalom cimü megjobb.de olvasd el magad,nem fogsz csalodni,igerem :)))

2010. nov. 20. 12:57
 6/7 anonim ***** válasza:

bocs elirtam, a halalos mania cimü megjobb:)

amugy meg bocsi a sok hibaert :D

15 l

2010. nov. 20. 12:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Jacqueline Wilson könyvei
2010. nov. 21. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!