Mondanátok olyan könyveket, ahol a srác mindig felbukkan?
Figyelt kérdés
Egy idegen fiú a lány közelében. A suli előtt, a háza előtt, ő pedig frászt kap tőle, mert elég különösen néz ki.
Címeket kérek! :)
2010. nov. 14. 16:10
1/7 anonim válasza:
Mondanál nekem olyan könyveket, amelyek arról szólnak, hogy a lányról kiderül, hogy huntington-kóros lesz, beleszeret az osztálytársába, de nem akar kapcsolatot, mert tudja, hogy x éven belül leépül a teste? Nyilván az ilyenekből is olyan sok van, mint amiket te keresel -.- Örülj ha egy címet kapsz... Ha egyáltalán van ilyen könyv.
2/7 A kérdező kommentje:
Kossz a választ bunkó!
2010. nov. 14. 21:14
3/7 anonim válasza:
R. L. Stine: Kísértet a szomszédban
Én csak ezt az egyet ismerem, ahol Danny, a szomszéd fiú mindig csak úgy felbukkan... (nem mondom el, mert érdekes kis könyv, én szeretem)
4/7 A kérdező kommentje:
Az a libabőr, ugye? nincs meg gépen? :)
2010. nov. 15. 19:17
5/7 anonim válasza:
Sajnos nincs, csak kézzelfogható kötetben. :(
7/7 A kérdező kommentje:
rühellem azt a könyvet
2010. dec. 5. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!