Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Aki olvasta, az leírná nekem...

Aki olvasta, az leírná nekem hogy mi lett vége a Büszkeség és Balitélet-nek?

Figyelt kérdés
Nem tudtam a végére érni..de érdekel..:$
2010. nov. 13. 10:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

rossz temakorbe raktad!:D

de egyebkent en fel eve olvastam ki, hat valami olyasmi volt a vege, hogy Jane vegul osszejott Bingley-vel, Liz pedig Darcyval.:D jo kony volt:)

16/L

2010. nov. 13. 11:11
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Mivel ez egy romantikus könyv, igen, tényleg kettős esküvő a vége.

Lydia megszökik Wickam-mel, amivel megfosztja a nővéreit a tisztességes férjhez jutás esélyétől. Lizzie éppen Pemberley felé kirándul a nagybátyjával és a nagynénjével, amikor Jane leveléből erről értesül, és azonnal kétségbeesik, mert már úgy tűnt, egész jól kijönnek Darcy-val asok félreértés után, de a húga tönkrevágta az ő románcát is. Hazamennek, közben Darcy elindul megkeresni Wickamet, és nyélbe üti, hogy elvegye Lydiát, hogy ő meg megkaphassa Lizzie-t. Aztán elviszi Bennettékhez Bingley-t, és bátorítja, hogy kérje meg Jane-t, aki a várható módon cselekszi, és tényleg megkéri. Végül, hogy Lizzie és Darcy összejöttét megakadályozza, beállít Lady Katherine is, hogy Darcy eljegyezte az ő lányát, de Elizabeth egy cseppnyi tisztelet nélkül gyakorlatilag kidobja őt. Amikor befut Darcy is, Lizzie meg akarja köszönni, hogy elintézte Lydia ügyét (gyagya Lydia kifecsegte), és kiderül, hogy Darcy csak Lizzie kedvéért tette ezt. Aztán összejönnek, kettős esküvő.

Olvasd el. Hogy tudtad félbehagyni, amikor annyira olvasmányos?

2010. nov. 13. 11:53
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm!:)Igazából nem tudtam nyomon követni h ki-ki ki-kivel van.

Aztán valahogy abbahagytam de érdekelt a vége...

Köszi még egyszer.:):)

2010. nov. 13. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!