Tudnátok véleményt írni a wattlad történetemről?

Nem értem a sztorit.
Van két kamasz akik találkoztak
Ennyi.
Semmi érdekes nem volt nekem benne egyenlőre.

A legordasabb hiba amit észrevettem, hogy nem történik semmi.
Nincs konfliktus.
Nagyon passzívak a karakterek. Kurwa nagy nihil az megvan, de ez magában nem történet, mindenki sodródik az árral.
Az első három részben senki nem hozott egyetlen olyan döntést se, aminek bármi hatása lett volna.
A negyedik részben felviszi magágoz a srác a csajt, ami nekem nagyon fura döntés. Olyan természetellenes. Két perccel a bemutatkozás után az lenne szerintem, ha ezek ketten mondjuk kiülnének egy padra dumálni.
Nem hazavinni egy vadidegent, pláne a mobiltelefonok korában, amikor mindenki zsebében ott a gps.
Ez a playlist dolog az elején nagyon furán jön ki. Ennyi infót senki nem fog megjegyezni, még semmit nem tudunk a karakterekről, így nem igazán mond ez az egész oldal szöveg semmit. Majd csak mondjuk 3-3 fejezet után körvonalazódik ki kicsoda, és visszalapozni is nehezebb, mint egy fizikai könyvben.
Amennyiben a zene ennyire meghatározza a karaktert, említsd meg, hogy milyen póló van rajta, vagy ilyen hangzású zenét hallgat. De a legtöbb karakter nem feltétlen igényli ezt, ez inkább neked fontos, hogy bele tudd élni magad.
A zenei ízlés megosztó tud lenni amúgy is. Pl zenei részlet, dalszöveg, nevek megemlítése copyright problémákhoz vezethet. Meg aztán ha valaki nagyon utálja azt a bandát, lehet odavágja az egész írásodat, pedig amúgy tetszene neki.
Én a helyedben azt csinálnám, hogy nem rágnám az emberek szájába ennyire, hanem körülírnám ami releváns. Aztán aki szintén rajongó, mint egy húsvéti tojás ennek a kikövetkeztetése, aki meg nem, az nem is veszi észre.
Hibát, elütést én is láttam benne, egy spellcheck nekieresztése a minimum lenne mielőtt felteszed a netre.
Ami zavaró még, a nevek.
Ha itt mindenki orosz, miért van magyar neve a kutyának? A lakcím(?) valami miatt meg ciril betűs. Aztán a dalszövegek angolul, a nevek angol helyesírással, de a minionos mamusz meg magyarosítva. Ez lehetne egységesebb.

Kérdéseim lennének:
•Mit akarnak a szereplőid? Mi az, ami megmozgatja őket, mi a motivációjuk?
•Mit tesznek ez ügyben? Ennek mi a következménye?
•Ha ez egy romantikus történet, van még más is benne? Valami nem ártana, mert ez így lapos. Egy másik szál, valaki akar valamit, küzd valami ellen, van valami rejtély?
•A fizikai vonzalmon kívül mit látnak egymásban? Miért érdekesebbek egymás számára, mint mindneki más a környezetükben?

Nekem is az tetszik, hogy Oroszországban játszódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!