Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Akik olvasták Patrick Rothfuss...

Akik olvasták Patrick Rothfuss könyveit, mi a véleményük róla?

Figyelt kérdés
[link]

tegnap 22:26
 1/1 anonim ***** válasza:

Az elsőt olvastam, nekem nem tetszett.

Baromi hosszú, de 80%-ban csak a semmiről beszél nagyon költőien. Intelligensnek és mélynek próbál tűnni, de maga a történet egy semmi. Baromi lassan is halad, nagyon vontatott, ráadásul a főszereplő egy borzalom. Amit csak lehet, elront magának, mert szarik bele mindenbe, csak a nagy szerelme mozgatja, de az meg nekem sértően ostobára sikeredett.

A lány egy prosti, de a főszereplő levezeti, hogy miért; mert túl szép és csodálatos normál munkára, mert minden nő féltékeny rá, a férfiak meg mind odáig vannak érte. Ekkora neckbeard dumát életemben nem hallottam, egyszerűen a falat kapartam tőle.

Nekem hatalmas csalódás volt.

Olyan nesze semmi, fogd meg jól; hatalmas humbug szövegek, de ha kicsit is belegondolsz, akkor az egész üzenete egy hulladék. A karakterek semmit nem érnek, a szerelmi szál egy borzalom. Haladni nem haladunk semmire (pedig az elején beharangozza a "mesélő", hogy fúúúú, mekkora kalandok várhatóak), ha a főszereplő egyet lép előre, akkor rögtön utána kettőt hátra, és mindig a saját butasága és lustasága miatt. Ráadásul ez mégcsak rossz tulajdonságként sincs tálalva, mert ő mindig tökéletes.

Vannak azok a típusú emberek, akik sem iskolában, sem munkában nem teljesítenek jól, mindig átverik meg pikkelnek rájuk és szerintük ez azért van, mert túl okosak és túl különlegesek. Közben meg csak simán lusták, fegyelmezetlenek és csökönyösek.

Na ilyen Kovthe, de szeretni kell, mert csak.

ma 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!