Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van amit filmben is láttál és...

Van amit filmben is láttál és könyvben is olvastad?

Figyelt kérdés

mik azok? és a filmet vagy könyvet ismerted előbb?

12 évesen olvastam ki az emlékek őrét,kb 2000 ezerben,tehát jó soká filmesítették meg,de örültem neki,megnéztem a moziban. a gyűrűk ura trilógiát kétszer láttam teljesen ,akkor már a könyvekre is rászántam magam,a könyvtárból. így jobban megértettem és több részletet megtudtam,a szereplőkről,főleg Samuról. a harry potter kötettel együtt nőttem fel,,11 évesen kezdtem és ötödikig velük egyidős voltam,évente megjelent és mindig megvettük mert annyira szerettem,később gyorsabban nőTtem,tovább tartott mire megjelentek. a star wars-nál is 11 voltam mikor moziban néztük,felnőttként elolvastam a könyvet,mert kíváncsi voltam úgy milyen.gyerekkromban volt egy régi bibliánk,ugye láttam bibliai meséket,filmeket,magát a bibliát is 13 évesen kezdtem,többször próbálkoztam,de végül unalmas volt nekem :D ET a földönkívüli gyerekkorombn láttam,és könyvtárban megláttam a könyvet akkor már azt is kiolvastam.ennyi jut eszembe.

ma 08:44
 1/6 Kedves Vezető ***** válasza:
100%
Alien, Dűne, Trónok Harca, Wayward Pines, Potter..
ma 08:52
 2/6 anonim válasza:

Harry Potter, Gyűrűk Ura, Trónok harca, Eragon, Vaják (Witcher) könyvek, majd ezekből a filmek / sorozatok.

Stephen King, Dan Brown, Agatha Christie könyvei, és azokból filmek.

Sir Arthur Conan Doyle írótól a Sherlock Holmes, abból sok féle sorozatot és filmet láttam már, több feldolgozásban, szeretem a detektív sztorikat.

Bram Stroker író Drakula könyve, abból is láttam pár film variációt.

Elátkozott Ella, egy nagyon szuper könyv, nagyon szerettem kamaszkoromban, de a film sajnos nem tetszett, teljesen átírták a cselekményt.

ma 09:17
 3/6 A kérdező kommentje:
bocsánat kihagytam egyet pedig legfontosabb számomra.Anna Frank naplója.
ma 09:22
 4/6 A kérdező kommentje:
HÚ AZ elátkozott Ella filmet pedig imádom,sajnos a könyvet nem ismerem,most már megkeresem. ja IGEN Natascha Kampusch könyvét is olvastam,a film is jól feldolgozta.
ma 09:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Útvesztő, Harry Potter, Jó kislányok kézikönyve gyilkossághoz (mondjuk ez sorozat).
ma 09:50
 6/6 anonim ***** válasza:

nálam csak három volt így, nem azért mert nem olvasok eleget, hanem ilyen témában nem nagyon szoktam olvasni, mármint olyanokat amiknek van filmes vagy animációs adaptációja, 3 volt ilyen

Harry Potter - ennél a könyvet olvastam elsőnek, és a filmek hiába voltak jók, nekem csalódás volt az, hogy mennyire sok mindent ki hagytak a könyvekhez képest, de értem én hogy nem tudtak volna belerakni mindent

Ready player one - hát ez meg a könyvhöz képest a film katasztrófa, csak a nyomvonalait vette át, az alapokat, nagyon sok mindent kihagytak, a jogdíjak miatt átdolgoztak sok mindent, a sztori is totál másfelé ment, meg egy filmben akarták belesüppeszteni a tartalmat, csalódás az egész

Dan Wells - Nem vagyok sorozatgyilkos - a film ha jól emlékszem nem is hollywoodi kiadás, és csak az első kötetet dolgozták fel, de ehhez képest elég okés film volt a könyvhöz képest, jó adaptáció

ma 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!