A csillagainkba című filmben és vagy könyvben mi a kedvenc részetek? Csak az válaszoljon aki látta a filmet vagy olvasta a könyvet.
Figyelt kérdés
Nekem az amikor Hazel nagy nehezen felküzdi magát a kilátó tetejére és ott rájön hogy a szép dolgokat meg kell ragadni az életben és megcsókolja Gust <3 <32014. jún. 16. 18:56
1/9 anonim válasza:
Amikor megdobálták Monica kocsiját.Az poén volt.
2/9 anonim válasza:
Szintén az első csókjuk, és Gus előtemetése, gyönyörű dolgokat mondtak. :') De igazából, akárhol kinyitom, mindenhol találok valamit, ami nagyon tetszett. :D
3/9 A kérdező kommentje:
tényleg a tojás dobálós rész is fantasztikus :D
meg az elő temetés is :D:D
2014. jún. 23. 19:26
4/9 anonim válasza:
Isaac beszéde. Mindig megkönnyezem, akárhányszor látom/olvasom :')
6/9 anonim válasza:
Előtemetés és amikor Hazel felolvassa végén a levelet, amit Gus írt neki.. :(
7/9 Domi0315 válasza:
Amikor a végén Hazel felolvassa amit Gus írt neki... Az nagyon megható.. :(
8/9 Patrii*-* válasza:
nekem a metafora *-* a másik kettő pedig,mikor Augustus előtemetése van, meg amikor Hazel felolvassa amit Augustus irt neki.:) de egyszerűen gyönyörű a történet. Én is járok kórházba (szerencsére nem rák miatt) de a vizsgálatok hasonlóak. Ezt a könyvet megértem, és a könyv is megért engem. fura de így van. :)
9/9 anonim válasza:
Szintén az előtemetés és a végén amikor Hazel felolvassa a levelet... Na ennél a kettőnél szétsírtam magam... :( Engem valahogy ez a film nagyon megérintett... Nagyon beleéltem magam. És tulajdonképpen amikor Gus elmondja, hogy rákos onnantól kezdve végig volt valami ami miatt gombóc volt a torkomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!