Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kinek mennyi könyve van?

Kinek mennyi könyve van?

Figyelt kérdés
Illetve milyenek?

febr. 3. 18:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 200

Regények, azok közül a legtöbb romantikus.

febr. 4. 23:33
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

105 felett kevéssel. A legtöbb magyar ifjúsági, egyéb ifjúsági, néhány thriller, néhány horror.

36/F

febr. 5. 14:26
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
KB 500.
febr. 5. 16:13
 14/15 anonim ***** válasza:
72%

Én egy ideje rászoktam, hogy ami meg volt fizikai, papír példányban, azokat sorra leadom, hogy hely és pénz is felszabaduljon. Nem sok könyvet szoktam többször is újraolvasni. A legtöbb könyvet csak egyszer olvasom el.

Új könyveket már csak digitálisan veszek meg, első sorban angolul. Így szinte korlátlanul elférnek a telefonon/felhőben és nem foglalnak helyet a lakásban, nem porosodnak, sokkal könnyebb velük költözni is.

Darabszámot mondani nem tudok. A papír könyvek részben eladva, részben bedobozolva. A telefonomon most 154 könyvet látok (csak pár van letöltve, a többi a felhőből bármikor letölthetően).

febr. 6. 18:50
 15/15 anonim válasza:
73%
Megszámlálhatatlan könyvem van. Kedvenceim: romantikus, krimi, 2-dik világháborús, nyomozós.
tegnapelőtt 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!