Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Potter-fanok! Melyik házba...

Potter-fanok! Melyik házba kerülnétek a legszívesebben, és melyikbe a legkevésbé szívesen?

Figyelt kérdés

jan. 27. 22:51
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Én legszívesebben szerintem a Hugrabugba mennék, ott olyan békés, csendes, jámbor diákok vannak, a Mardekárba viszont semmiképp. Ha a Süveg a Mardekárba osztana, mennék is haza a legelső vonattal. A Hollóhát nekem olyan semleges, a Griffendél elmegy, de nem vagyok valami nagy hősködő..
jan. 27. 22:55
 2/11 anonim ***** válasza:
64%
Talán Griffendél, bár nem vagyok egy hősies típus. Mivel a nyugit, békét szeretem, ezért esetleg Hugrabug, bár ott kilógnék egy kicsit. Viszont a másik kettő kizárva.
jan. 27. 23:01
 3/11 A kérdező kommentje:
Szerintem a Griffendél kicsit túl van hypeolva a könyvben, a Hugrabug meg indokolatlanul kevés szerepet kap, le van nézve eléggé. Szerintem a Griffendélben, meg a Mardekárban több közös pont van (hősiesség, bátorság, becsvágy stb..), mint a Hugrabugban és a Mardekárban.
jan. 27. 23:10
 4/11 A kérdező kommentje:
Szerintem a Hugrabug az lényegében egy Griffendél-light. Amúgy van, amikor kijövök a béketűrésemből, ideges leszek, akkor meg lehet még sem a Hugrabugba kerülnék, nem tudom... A könyvben úgy van leírva, mintha a balfékek kerülnének oda.
jan. 27. 23:57
 5/11 anonim ***** válasza:
47%
Hollóhát vagy Hugrabug. A Griffendélt, hát, nem szeretném annyira, de ellennék ott is. A Mardekárból nem kérnék.
jan. 28. 11:15
 6/11 TiniTitán0213 ***** válasza:
73%
Hollóhát
jan. 28. 18:35
 7/11 anonim válasza:
100%

“ Ha a Süveg a Mardekárba osztana, mennék is haza a legelső vonattal. ”

A süveg figyelembe veszi a te választásodat, Pottert a Mardekárba szánta a süveg, de Potter suttogta, hogy ne a Mardekárba…

jan. 31. 12:12
 8/11 anonim válasza:

Amúgy én a Griffendél, vagy Hollóhát.

Mardekárba én sem.

jan. 31. 12:13
 9/11 anonim ***** válasza:
60%

Hollóhát. De pl hangulatra a Mardekár klubterme is tetszik. Viszont a tanulói.... Hát, nem biztos, hogy be tudnék illeszkedni.

Se a Griffendélbe, se a Hugrabugba nem szívesen mennék.

febr. 6. 07:31
 10/11 Kedves Vezető ***** válasza:
Holló
febr. 8. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!