Aki olvasta az outlander könyvet és megnézte a sorozatot mit mond érdemes a könyvet elolvasni?
Édesanyámnak az Outlander a kedvenc könyvsorozata és én is nagyon szeretem.
Az elején hasonlítanak inkább, de utána már egészen eltér a sorozat a könyvektől, úgyhogy mindenképp érdemes elolvasni. Meg hát, nagyon szépen van megírva, nekem jobban tetszett, mint a sorozat.
A könyvből készült a sorozat, ezért a könyv jobb, mint a sorozat.
Egyébként rengeteg helyen eltér, a sorozat sokat egyszerűsít, mert a képernyőn úgy jobban mutat/olcsóbb vagy egyszerűbb megcsinálni, mint ahogy a könyv leírta. Erről egész sok aktív fórum van kB minden közösségi médiafelületen.
A kedvenc könyvsorozatom. Tavaly olvastam az 5. és 6. részt. ❤️❤️❤️❤️ Nyáron folytatom a 7. decemberben meg a 8. résszel.
Vannak eltérések, de elég jól követi a könyveket a sorozat. A végén gondolom nagyobb változás lesz majd, hiszen az utolsó évadot már leforgatták, az utolsó könyvön viszont még dolgozik a szerző.
Én a sorozatot láttam előbb ,de sajnáltam volna ha a könyves élményről lemaradok, szerintem baromi jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!