95 db könyvet egyben szeretnék eladni, hogyan/kinek hirdessem?
Történelmi-néprajzi témájúak, ismeretterjesztő- és szakkönyvek egyaránt, illetve van pár db vallás, pszichológia és földrajz/tájtörténeti témákban.
Antikváriumoknak el lehet küldeni esetleg, hogy vegyék meg? Az legális lenne? Az árat én szabom meg? Vagy töltögessem fel őket egyesével a bookline-ra?
Facebook,Marketplace, azon belül meg meglehet osztani könyves csoportokban.
Vagy teszvesz.hu és hasonló oldalakon hirdess.
Ha kell a hely, és mihamarabb túl akarsz adni rajtuk, akkor add el az első antikváriumnak, ami megveszi.
Ha a pénz a lényeg, akkor csalódni fogsz. Egyesével, hosszú idő alatt lehet eladni értelmes áron Marketplace-en vagy Vinteden, esetleg Vaterával lehet még próbálkozni. Ugyanis semmilyen antikvárium nem fogja tőled jó áron venni, ha egyáltalán megveszik. Szinte az összes válogat, a 95-ből kimazsolázzák a legkelendőbb 1-2 darabot és gyakorlatilag gombokért veszik meg.
Arról ne is álmodj, hogy mind a 95-öt egyben el tudod passzoni neked tetsző áron...
Antikvárosnak nem fog minden kelleni, illetve ami kell is neki, azért sem fog jó árat fizetni, mert neki azt haszonnal el kell tudnia később adnia.
Én azt javasolnám, hogy bontsd kisebb csomagokra témakörönként. 3-5-10 darab könyv egy csomagban tapasztalataim szerint könnyebben eladható, mint 1 darab magában.
Nekem Vinteden sikerült eddig még csak könyveket eladjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!