Elfogadod a Harry Potter és az elátkozott gyermeket hivatalos folytatásként, vagy fanfiction-nak tekinted?
Az előző topikban merült fel a téma.
Én úgy gondolom, hogy mivel Rowling a nevét adta hozzá, és a magáénak érzi, ezért kánoni történetnek lehet tekinteni:
Ennek ellenére úgy tűnik, egyesek nem akarják elfogadni kánoni történetnek, inkább fanfiction-ként tekintenek rá.
Egyetértek veled. A Harry Potter Rowling története, jogában áll eldönteni, hogy mit ír hozzá, vagy éppen milyen írást fogad el a története részeként. És ehhez kizárólag neki van joga, nem pedig a rajongóknak, és én tiszteletben tartom és elfogadom a döntését.
Az más kérdés, hogy szerintem az elátkozott gyermeknek annyira rossz már az alaptörténete is, hogy én nem vagyok hajlandó elolvasni/megnézni, mert biztos vagyok benne, hogy ebből jót kihozni már nem lehet. De az meg már az én döntésem, hogy a szabadidőmet mire áldozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!