Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Egy tündelányról című Hobbit...

Egy tündelányról című Hobbit fanfictionnal mi történt?

Figyelt kérdés

Régen olvastam és imádtam, a nosztalgiáért újra akartam olvasni, de nem találom sehol, gondolom megszűnt az oldal ahol megjelent, vagy letörölték (de azt nem hiszem, mert nagyon jó volt). Valakinek esetleg megvan a link hozzá, vagy elmentette pdfbe? Nagyon hálás lennék^^

(ha több hasonló című létezik, akkor én arra gondolok, amelyiknek az íróját Dettinek hívták és jó hosszú volt a fic)

tegnap 22:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Úristen, azt én is olvastam és teljesen odáig voltam érte! Sajnos nem tudom, hogy mi lett vele, de remélem valaki be tudja linkelni.
tegnap 23:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Próbáltam megkeresni a fanfitiont, amit szeretnél. Sajnos én sem találtam, csak 3 magyar link jött ki, a maradék 6 pedig mind angol nyelvű volt, de teljesen más témában. Annyi volt a közös, hogy mind a Hobbit körül forgott.

Az, hogy egy fic jó, még nem jelenti azt, hogy az írója egyszer nem gondolja meg magát, és hirtelen törli. Sajnos ezt ideje korán megtanultam a Supernatural fandomban, úgyhogy én az elejétól kezdve lementem magamnak, ami tetszik.

Remélem lesz valaki, aki ugyanúgy szerette, és lementette azt a történetet, amit keresel.

Sok szerencsét kívánok hozzá! 🍀

tegnap 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!